Sidor för blogginlägg

Blogginläggssidor i webbshoppen visar innehållet i ett blogginlägg. Som standard innehåller blogginläggssidor avsnittet Blogginlägg i temaredigeraren.

Avsnittet Blogginlägg har inga anpassningsbara inställningar, men det innehåller följande standardblock:

• Utvald bild
  • Titel
  • Dela
  • Innehåll

På den här sidan

Block för blogginläggsavsnitt

Granska inställningar och beskrivningar för standardblocken i avsnittet Blogginlägg på blogginläggssidor.

Block med utvalda bilder

Inställningarna för blocket Utvald bild på blogginläggssidan
InställningBeskrivning
Bildhöjd på utvald bild Ställ in höjden för blogginläggets utvalda bild. Välj bland följande alternativ:
  • Anpassa efter bild – Behåller bildens ursprungliga bildförhållande.
  • Liten, Medelstor eller Stor – Bildspecifikationer listas i tabellen nedan.

Storlekar på utvalda bilder

Storlekar på den utvalda bilden på sidan blogginlägg
Små kortStora kort
Höjd på liten utvald bild
  • Dator – 177 px
  • Surfplatta – 143 px
  • Mobil – E/T
Höjd på liten utvald bild
  • Dator – 275 px
  • Surfplatta – 220 px
  • Mobil – 110 px
Höjd på mellanstor utvald bild
  • Dator – 307 px
  • Surfplatta – 219 px
  • Mobil – E/T
Höjd på mellanstor utvald bild
  • Dator – 550 px
  • Surfplatta – 440 px
  • Mobil – 220 px
Höjd på stor utvald bild
  • Dator – 407 px
  • Surfplatta – 275 px
  • Mobil – E/T
Höjd på stor utvald bild
  • Dator – 825 px
  • Surfplatta – 660 px
  • Mobil – 330 px

Namnblock

Inställningarna för blocket Titel på sidan blogginlägg
InställningBeskrivning
Visa datumVisar datumet då blogginlägget publicerades.
Visa författareVisar författaren till blogginlägget.

Delningsblock

Blocket Dela visar en klickbar länk som låter kunder dela ett blogginlägg i sina sociala medier.

Inställningarna för blocket Dela på sidan blogginlägg
InställningBeskrivning
TextDen klickbara text som kunder klickar på för att dela blogginlägget i sina sociala medier.

Innehållsblock

Blocket Innehåll visar innehållet i blogginlägget som du skapade i avsnittet Webbshop > Blogginlägg i Shopify-admin. Det har inga anpassningsbara inställningar.

Hittar du inte de svar du letar efter? Vi finns här för att hjälpa till!