Inaktivera ytterligare betalningsmetoder

Om du inte längre behöver vissa betalningsmetoder i din Shopify-butik så kan du inaktivera dem.

Inaktivera ytterligare betalningsmetoder

Inaktivera en app för ytterligare betalningsmetod

Om du inte längre behöver en app med en ytterligare betalningsmetod kan du inaktivera den. När du inaktiverar appen tas den bort från din lista över tillgängliga betalningsmetoder, men den är fortfarande tillgänglig om du behöver den för ärenden såsom orderreturer.

Steg:

1. Hitta leverantören i listan i avsnittet Betalningsmetoder som stöds.
  2. Klicka på Hantera.
  3. Klicka på Inaktivera.
  4. Klicka på Inaktivera Betalningsapp.