Kassa- ja tilisivujen mukauttaminen ja muokkaaminen

Kassa- ja tilieditorin avulla voit mukauttaa ja hallinnoida kassa-, kiitos-, tilauksen tila -sivujen toimintaa ja ulkoasua sekä uudet asiakastilit -sivuja yhdessä teemaeditorista erillisessä paikassa. Kassan ja tilien editorin avulla voit muokata brändäystä ja lisätä sovelluksia parantaaksesi näitä sivuja.

Voit mukauttaa kassan ulkonäköä lisäämällä brändisi logon tai taustavärin tai -kuvan ja muuttamalla värejä ja fonttia kassa-, kiitos- ja tilauksen tila -sivuilla. Osa kassasivuillesi lisäämästäsi brändäysvalinnoista otetaan automaattisesti käyttöön myös uusilla asiakastilisivuillasi.

Voit myös asentaa kassasovelluksia Shopify App Storesta ja lisätä ne sitten sivuillesi kassa- ja tilieditorilla. Sovelluskehittäjät ja Shopify Partner -kumppanit voivat kehittää sivullesi sovelluksia, joilla voit lisätä näihin sivuihin lisätoiminnallisuutta. Voit esimerkiksi asentaa tuotteen lisämyyntisovelluksen ja lisätä sen sitten kassan tilausyhteenvetoalueelle, jotta asiakkaat voivat lisätä kassavaiheessa lisätuotteita ostoskoriinsa.

Kassan normaalit automaatiot ovat käytettävissä kaikilla sivuilla yrityksille, joilla on Basic Shopify -sopimus tai sitä laajempi sopimus. Kassan lisämukautukset ovat saatavilla vain Shopify Plus -sopimuksessa.

Kassan mukautusominaisuus Basic Shopify -suunnitelma tai sitä korkeampi Shopify Plus
Kassa- ja tilieditorin käyttö
Oikeutetut sovellukset, jotka mukauttavat kiitos- ja tilauksen tila -sivuja
Oikeutetut sovellukset, jotka mukauttavat tieto-, toimitus- ja maksusivuja
Checkout Branding -API:n käyttö