Je checkout- en accountpagina's aanpassen en bewerken

Je kunt de checkout- en accounteditor gebruiken om de functionaliteit en het uiterlijk van de checkout-, bedankt- en bestelstatuspagina's en de pagina's voor nieuwe klantaccounts aan te passen en te beheren op één plek die losstaat van de themabewerker. Met de checkout- en accounteditor kun je je branding aanpassen en apps toevoegen om deze pagina's te verbeteren.

Als je de huisstijl van de checkout wil aanpassen, kun je je eigen logo, een achtergrondkleur of -afbeelding toevoegen en de kleuren en het lettertype in de checkout en op de bedankt- en bestelstatuspagina veranderen. Sommige huisstijlopties die je aan de checkout toevoegt, worden automatisch toegepast op de pagina's van nieuwe klantaccounts.

Je kunt ook apps uit de Shopify App Store installeren en ze aan pagina's toevoegen met de checkout- en accounteditor. App-ontwikkelaars en Shopify-partners kunnen apps bouwen waarmee je extra functies aan deze pagina's kunt toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een upsell-app installeren en deze in het gedeelte bij het besteloverzicht van de checkout plaatsen, zodat klanten bij het afrekenen nog extra artikelen aan hun winkelwagen kunnen toevoegen.

Standaard checkout-automatiseringen zijn beschikbaar op alle pagina's voor bedrijven met het Basic Shopify-abonnement of hoger. Geavanceerde functies voor checkout-automatisering zijn alleen beschikbaar in het Shopify Plus-abonnement.

Checkout-automatiseringsfunctie Basic Shopify-abonnement of hoger Shopify Plus
Toegang tot de checkout - en accounteditor
In aanmerking komende apps die de bedankt- en bestelstatuspagina's aanpassen
In aanmerking komende apps die de informatie-, verzend- en betaalpagina's aanpassen
Toegang tot de Checkout Branding-API