Suosittelijatoimialueiden poissulkeminen Google Analytics -seurannasta

Google Analyticsin Viittausliikenne-raportti näyttää, mitkä verkkosivustot tuottavat liikennettä kauppaan. Kun blogissa on esimerkiksi maininta yrityksestäsi ja lukijat klikkaavat linkkiä verkkokauppaasi, blogi kirjataan kaupan liikenteen lähteenä.

Saatat huomata lähteitä, joita et halua sisällyttää Viittausliikenne-raporttiin. Jos esimerkiksi asiakas saapuu kassalle ja palaa sitten verkkokauppaan jatkamaan ostoksia, kassasivu saatetaan mainita lähteenä.

Jos huomaat Viittausliikenne-raportissa verkkotunnuksia, joita et halua mukaan, voit Googlen ohjeiden mukaisesti lisätä nämä verkkotunnukset Viittausten poissulkemisluetteloon.

Jotta voit käyttää Viittaustietosi mahdollisimman hyvin, harkitse seuraavien verkkotunnusten lisäämistä Viittausten poissulkemisluetteloon:

• Verkkokaupan ensisijainen verkkotunnus (kuten sofiahousewares.com )
  • Kassan verkkotunnus (checkout.shopify.com)
  • Shop Pay -verkkotunnus (shop.app)
  • Kaikki käyttämäsi ulkoiset maksupalveluiden tarjoajat (kuten paypal.com)