Tilpasse og redigere kasse- og kontosider

Du kan bruke redigeringsprogrammet for kasse og kontoer til å tilpasse og administrere funksjonalitet og utseende i kassen, på takke- og bestillingsstatus-sidene og på sidene for nye kundekontoer på ett sted, som er separat fra temaredigeringsprogrammet. Med redigeringsprogrammet for kasse og kontoer kan du tilpasse merkevarebygging og legge til apper for å forbedre disse sidene.

For å tilpasse utseendet i kassen, kan du legge til merkevarens logo, legge til en bakgrunnsfarge eller et bilde og endre farger og skrifttype i kassen og på takke- og bestillingsstatussidene. Noen av merkevarealternativene du legger til i kassen gjelder automatisk også for nye kundekontosider.

Du kan også installere apper fra Shopify App Store, og legge dem til på sider ved hjelp av redigeringsprogrammet for kasse og kontoer. Apputviklere og Shopify-partner kan utvikle apper for å gi deg mer funksjonalitet på disse sidene. Du kan for eksempel installere en app for mersalg av varer, og legge dem til i bestillingssammendragområdet i kassen slik at kundene kan legge flere varer i handlekurven når de går til kassen.

Standardtilpasninger for kassen er tilgjengelig på alle sider for virksomheter med Basic Shopify-abonnementet eller høyere. Avanserte funksjoner for kassetilpasning er bare tilgjengelig med Shopify Plus-abonnementet.

Funksjon for kassetilpasning Basic Shopify-abonnementet eller høyere Shopify Plus
Tilgang til redigeringsprogrammet for kasse og kontoer
Kvalifiserte apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene
Kvalifiserte apper som tilpasser informasjons-, frakt- og betalingssidene
Tilgang til Checkout Branding API