Anpassa och redigera kassa- och kontosidor

Du kan använda kassa- och kontoredigeraren för att anpassa och hantera funktionaliteten och utseendet på kassa, tack- och orderstatus-sidor och nya kundkonto-sidor på samma plats, åtskild från temaredigeraren. Med kassa- och kontoredigeraren kan du anpassa ditt varumärke och lägga till appar för att förbättra dessa sidor.

Du kan anpassa utseendet på kassan genom att lägga till varumärkets logotyp, lägga till en bakgrundsfärg eller bakgrundsbild och ändra färgerna och teckensnittet på betalnings-, tack- och orderstatussidorna. Vissa varumärkeshanteringsalternativ som du lägger till i din kassa tillämpas automatiskt på dina sidor för nya kundkonton.

Du kan också installera appar från Shopify App Store och sedan lägga till dem på sidor med kassa- och kontoredigeraren. Apputvecklare och Shopify-partner kan skapa appar som du kan använda för att lägga till ytterligare funktioner på dessa sidor. Du kan till exempel installera en merförsäljningsapp och sedan lägga till den i kassans ordersammanfattning och låta kunderna lägga till ytterligare varor i sin varukorg i kassan.

Standardanpassningar för kassan finns tillgängliga på alla sidor för företag som har Basic Shopify-planen eller högre. Avancerade kassaanpassningar finns endast tillgängliga på Shopify Plus-planen.

Anpassningsfunktion för kassa Basic Shopify-plan eller högre Shopify Plus
Tillgång till kassa- och kontoredigeraren
Berättigade appar som anpassar tack- och orderstatussidorna
Berättigade appar som anpassar informations-, leverans- och betalningssidorna
Åtkomst till Checkout Branding-API