Udgive og annullere udgivelse af scripts

Brug Script Editor til at udgive og annullere udgivelsen af dine scripts for din butik.

Når du har oprettet dine scripts og testet dem, kan du udgive dem i din butik. Et udgivet script kører i din butik, når det udløses. Et script til varelinjer kører f.eks., når der foretages en ændring af en indkøbskurv.

Du kan udgive ét script pr. scripttype ad gangen. Du kan f.eks. udgive et script til varelinjer og et script til leveringspriser, men du kan ikke udgive to scripts til varelinjer på samme tid.

Der sker følgende, når du udgiver et script:

• Alle fejltællinger forbundet med scriptet nulstilles, og oplysninger om fejlene forsvinder fra scriptet.
  • Du abonnerer automatisk på mailbeskeder for det pågældende script. Når der opstår en produktionsfejl i scriptet, får du en mail om fejlen.

Når et script udgives, anvendes dets rabatter ikke på eksisterende indkøbskurve. På tilsvarende måde fjernes rabatter, som scriptet har anvendt på eksisterende indkøbskurve, ikke, når udgivelsen af scriptet annulleres.

Du kan også planlægge, at scripts til varelinjer og scripts til levering kører under events ved hjælp af appen Launchpad.

Når du har udgivet et script, kører det i din webshop og i alle apps, der er bygget på følgende API'er og SDK'er:

Hvis du vil udgive et script:

1. Klik på navnet på den scriptkladde, du vil udgive, i Script Editor.

2. Klik på Udgiv eller Gem og udgiv for at gemme ændringer i scriptet og udgive det.

Annuller udgivelse af et script

Hvis udgivelsen af et script annulleres, fjerner det ikke rabatter, som scriptet har anvendt på eksisterende indkøbskurve.

Sådan annullerer du udgivelsen af et script:

1. Klik på navnet på det udgivne script, du vil annullere udgivelsen af, i Script Editor.

2. Klik på Annuller udgivelse for at gøre scriptet til en kladde, der ikke er udgivet.

Næste trin

Når du har udgivet dine scripts, kan du opdatere dine Liquid-skabelonfiler, så dit butikslayout følger ændringerne i dine scripts.

Få mere at vide om