Sider med blogopslag

Siderne med blogopslag i din webshop viser et blogopslags indhold. Sider med blogopslag indeholder som standard afsnittet Blogopslag i temaeditoren.

Afsnittet Blogopslag har ingen indstillinger, der kan tilpasses, men det indeholder følgende standardblokke:

• Udvalgt billede
  • Titel
  • Del
  • Indhold

Afsnitsblokke for blogopslag

Gennemgå indstillingerne og beskrivelserne af standardblokkene i afsnittet Blogopslag på siderne med blogopslag.

Blok for udvalgt billede

Indstillingerne for blokken med udvalgte billeder på siden med blogopslag
IndstillingBeskrivelse
Højde på udvalgt billede Indstil højden på blogopslagets udvalgte billede. Vælg mellem følgende valgmuligheder:
  • Tilpas til billede – Bevarer billedets oprindelige højde-bredde-forhold.
  • Specifikationer for billeder i størrelserne Lille, Medium og Stor er angivet i tabellen nedenfor.

Størrelser for udvalgte billeder

Størrelserne på udvalgte billeder på siden med blogopslag
Små kortStore kort
Højde på små udvalgte billeder
  • Computer – 177 pixel
  • Tablet – 143 pixel
  • Mobil – I/R
Højde på små udvalgte billeder
  • Computer – 275 pixel
  • Tablet – 220 pixel
  • Mobil – 110 pixel
Højde på mellemstore udvalgte billeder
  • Computer – 307 pixel
  • Tablet – 219 pixel
  • Mobil – I/R
Højde på mellemstore udvalgte billeder
  • Computer – 550 pixel
  • Tablet – 440 pixel
  • Mobil – 220 pixel
Højde på udvalgte store billeder
  • Computer – 407 pixel
  • Tablet – 275 pixel
  • Mobil – I/R
Højde på udvalgte store billeder
  • Computer – 825 pixel
  • Tablet – 660 pixel
  • Mobil – 330 pixel

Titelblok

Indstillingerne for titelblokken på siden med blogopslag
IndstillingBeskrivelse
Vis datoViser den dato, hvor blogopslaget blev udgivet.
Vis forfatterViser forfatteren af blogopslaget.

Delingsblok

Blokken Del viser et klikbart link, som kunderne kan bruge til at dele blogopslaget på deres sociale medier.

Indstillingerne for delingsblokken på siden med blogopslag
IndstillingBeskrivelse
TekstDen klikbare tekst, som kunderne klikker på for at dele blogopslaget på deres sociale medier.

Indholdsblok

Blokken Indhold viser indholdet af det blogopslag, du oprettede i afsnittet Webshop > Blogopslag i Shopify-administratoren. Den har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Kan du ikke finde de svar, du leder efter? Vi er her for at hjælpe.