Blogisivut

Verkkokaupan blogisivut ovat kaikkien Shopify-ylläpitäjässä luomiesi blogien etusivu.

Blogisivut sisältävät oletuksena Blogipostaukset-osion teemaeditorissa.

Blogipostaukset-osion asetukset

Blogipostaukset-osiossa näkyvät blogin viimeisimmät blogipostaukset. Voit näyttää jokaisesta blogipostauksesta esittelykuvan, blogipostauksen otsikon ja joko blogipostauksen katkelman tai muutaman ensimmäisen sanan. Voit näyttää blogipostaukset suuremmissa näytöissä ruudukko- tai kollaasimuodossa.

Tutustu seuraaviin blogisivujen Blogipostaukset-osion asetuksiin ja kuvauksiin.

Blogipostaukset-osion asetukset
MääriteKuvaus
TyöpöytäasetteluNäyttää blogipostaukset joko ruudukossa tai kollaasissa suuremmissa näytön ko'oissa. Blogipostaukset ovat päällekkäin mobiililaitteella.
Näytä esittelykuvaNäyttää blogipostauksen esittelykuvan.
Esittelykuvan korkeusValitse Mukauta kuvaan, Pieni, Keskikokoinen tai Suuri.
Näytä päivämääräNäytä jokaisen blogipostauksen julkaisupäivä.
Näytä tekijäNäytä jokaisen blogipostauksen kirjoittaja.
Yläosan täyttöAseta osion yläosassa olevan tilan määrä.
Alaosan täyttöAseta osion alaosassa olevan tilan määrä.

Blogipostaukset-osion asetusten lisäksi voit tarkastella ja mukauttaa joitakin blogikorttien teema-asetuksia ja lisätä oman osiokohtaisen Mukautetun CSS:n.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.