Blogipostaussivut

Verkkokaupan blogipostaussivuilla näkyy blogipostauksen sisältö. Blogipostaussivut sisältävät oletuksena Blogipostaus-osion teemaeditorissa.

Blogipostaus-osiossa ei ole mukautettavia asetuksia, vaan se sisältää seuraavat oletuslohkot:

• Esittelykuva
  • Otsikko
  • Jaa
  • Sisältö

Tällä sivulla

Blogipostaus-osion lohkot

Tutustu blogipostaussivujen Blogipostaus-osion oletuslohkojen asetuksiin ja kuvauksiin.

Esittelykuvan lohko

Esittelykuva-lohkon asetukset blogipostaussivulla
MääriteKuvaus
Esittelykuvan korkeus Aseta blogipostauksen esittelykuvan korkeus. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:
  • Sovita kuvaan - Säilyttää kuvan alkuperäisen kuvasuhteen.
  • Pieni, Keskikokoinen tai Suuri – Kuvan määritykset on lueteltu alla olevassa taulukossa.

Esittelykuvan koot

Esittelykuvan koot blogipostaussivulla
Pienet kortitSuuret kortit
Pienen esittelykuvan korkeus
  • Tietokone – 177 pikseliä
  • Tabletti – 143 pikseliä
  • Mobiili – ei käytössä
Pienen esittelykuvan korkeus
  • Tietokone – 275 pikseliä
  • Tabletti – 220 pikseliä
  • Mobiili – 110 pikseliä
Keskikokoisen esittelykuvan korkeus
  • Tietokone – 307 pikseliä
  • Tabletti – 219 pikseliä
  • Mobiili – ei käytössä
Keskikokoisen esittelykuvan korkeus
  • Tietokone – 550 pikseliä
  • Tabletti – 440 pikseliä
  • Mobiili – 220 pikseliä
Suuren esittelykuvan korkeus
  • Tietokone – 407 pikseliä
  • Tabletti – 275 pikseliä
  • Mobiili – ei käytössä
Suuren esittelykuvan korkeus
  • Tietokone – 825 pikseliä
  • Tabletti – 660 pikseliä
  • Mobiili – 330 pikseliä

Nimilohko

Otsikko-lohkon asetukset blogipostaussivulla
MääriteKuvaus
Näytä päivämääräNäyttää blogipostauksen julkaisupäivän.
Näytä tekijäNäyttää blogipostauksen kirjoittajan.

Jakamisen lohko

Jako-lohkossa näkyy klikattava linkki, jonka avulla asiakkaat voivat jakaa blogipostauksen sosiaalisessa mediassa.

Jako-lohkon asetukset blogipostaussivulla
MääriteKuvaus
TekstiKlikattava teksti, jota klikkaamalla asiakkaat voivat jakaa blogipostauksen sosiaalisessa mediassa.

Sisältölohko

Sisältö-lohkossa näkyy sen blogipostauksen sisältö, jonka loit Shopify-ylläpitäjän Verkkokauppa > Blogipostaukset -osiossa. Siinä ei ole mukautettavia asetuksia.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.