Lisämaksutapojen aktivoiminen

Jos haluat tarjota asiakkaillesi lisää maksuvaihtoehtoja kassalla, voit aktivoida muita maksutapoja Shopify-kaupassasi.

Lisämaksutapojen aktivoiminen

Kun olet aktivoinut lisämaksutavan, asiakkaasi voivat käyttää sitä kassalla.

Lisämaksutapojen sovellukset

Sisäänrakennettujen maksutapojen lisäksi voit asentaa ylimääräisiä maksupalveluiden tarjoajia sovelluksiksi Shopify adminin Maksut-osion asetuksissa. Ennen kuin voit käyttää näitä sovelluksia, sinun on kuitenkin määritettävä ja aktivoitava ne.

Jotta Shopifyn ja lisämaksupalveluiden tarjoajien tiedot pysyvät ajan tasalla, odotustilassa oleviin maksuihin tehtäviä toimenpiteitä on saatettu rajoittaa.

Lisämaksutavan sovelluksen asentaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Klikkaa Tuetut maksutavat -osiossa Lisää maksutapoja.
  3. Hae ja valitse maksutapojen tai palveluntarjoajan perusteella.
  4. Valitse palveluntarjoaja hakutuloksista ja klikkaa sitten valintaa Aktivoi.
  5. Asenna lisämaksutavan sovellus klikkaamalla Asenna sovellus.

Lisämaksutavan sovelluksen määrittäminen ja aktivoiminen

Sinun täytyy ensin määrittää lisämaksutavan sovellus ja sitten aktivoida se, ennen kuin voit käyttää maksutapaa. Jokaisella lisämaksutavan sovelluksella on omat todennusta ja määritystä koskevat vaatimukset. Yleensä sinua kuitenkin pyydetään kirjautumaan sisään tai luomaan tili maksupalveluun. Kun olet aktivoinut lisämaksutavan sovelluksen, maksutapa näkyy kassalla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Klikkaa Tuetut maksutavat -osiossa Lisää maksutapoja.
  3. Hae ja valitse maksutapojen tai palveluntarjoajan perusteella.
  4. Valitse palveluntarjoaja hakutuloksista ja klikkaa sitten valintaa Aktivoi.
  5. Klikkaa Hallinnoi.
  6. Sinut uudelleenohjataan maksupalveluiden tarjoajan sovellukseen, jossa voit yhdistää ulkoisen tilisi.
  7. Kun määritys on valmis, klikkaa Aktivoi.