Vanhojen mukautettujen raporttien siirtäminen uuteen Shopify-analytiikkaan

Vanhat mukautetut raportit -välilehdellä on kaikki olemassa olevat mukautetut raporttisi, joissa käytetään myös aiempaa analytiikkakehystä. Saadaksesi optimoidun kokemuksen sinun pitäisi siirtää olemassa olevat mukautetut raporttisi uuteen Shopify-analytiikkaan, jotta voit hyödyntää parannettuja tieto- ja näyttöominaisuuksia, kuten määrityspaneelia ja visualisointeja.

Jos et siirrä mukautettuja raportteja, mukautetut raportit vanhentuvat lopulta eivätkä ole sitten enää käytettävissä.

Kun mukautettu raportti siirretään uuteen analytiikkakehykseen, se poistetaan Vanhat mukautetut raportit -luettelosta ja se näkyy sen sijaan Uutta-välilehdellä.

Siirron tila

Jokaisella mukautetulla raportilla on mainittu Siirto-tila, joka osoittaa, onko raportti valmis siirrettäväksi uuteen analytiikkakehykseen. Mukautetut raportit luokitetaan seuraavia tiloja käyttäen:

• Valmis: raportti on valmis siirrettäväksi sellaisenaan joko manuaalisesti tai joukkotoimintona.
  • Vaatii tarkistusta: Raportissa on elementtejä, jotka voidaan siirtää, mutta siinä on myös tietoja, joita voi puuttua tai joita ei voi siirtää. Sinun täytyy esikatsella raporttia ja vahvistaa, miten raportti näkyy uutta analytiikkakehystä käyttäen.
  • Ei vielä valmis: raportti ei vielä täytä siirron ehtoja, mutta se täyttää ne myöhemmin.
  • Ei voi siirtää: Raportti on täysin yhteensopimaton uuden analytiikkakehyksen kanssa. Jos haluat säilyttää raporttitiedot, vie raportti.

Vain raportit, joiden tilaksi on merkitty Valmis, voidaan siirtää uuteen analytiikkakehykseen joukkotoimintona. Kaikki muut raportit on tarkistettava yksitellen ja siirrettävä manuaalisesti uuteen analytiikkakehykseen.

Mukautetun raportin siirtäminen manuaalisesti

Voit siirtää mukautettuja raportteja yksitellen, kun niiden tila on Valmis tai Vaatii tarkistusta.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Analytiikka > Raportit.
  2. Klikkaa Vanhat mukautetut raportit -välilehteä.
  3. Klikkaa sen mukautetun raportin nimeä, jonka haluat siirtää.
  4. Tee raportin tilasta riippuen jokin seuraavista:
    • Jos mukautettu raportti on Valmis siirrettäväksi, klikkaa Siirrä nyt.
    • Jos mukautetun raportin tila on Vaatii tarkistusta, klikkaa Esikatselu ja vahvista, miten raportti näkyy siirrettynä. Viimeistele raportin siirto klikkaamalla Tallenna.

Mukautettu raportti on nyt saatavilla Uutta-välilehdellä.

Mukautettujen raporttien siirtäminen joukkotoimintona

Voit siirtää raportit, joiden tilaksi on merkitty Valmis, joukkotoimintona uuteen analytiikkakehykseen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Analytiikka > Raportit.
  2. Klikkaa Vanhat mukautetut raportit -välilehteä.
  3. Valitse siirrettävien mukautettujen raporttien nimien vieressä olevat valintaruudut tai valitse kaikki saatavilla olevat raportit klikkaamalla luettelon yläosassa olevaa valintaruutua.
  4. Klikkaa Siirrä.

Mukautetut raportit ovat nyt saatavilla Uutta-välilehdellä.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.