Shopify Balance-belønninger i form av penger tilbake

Med Shopify Balance-kontoen kan du få en rekke belønninger for berettigede kjøp med Shopify Balance-kortet ditt. Alle gjeldende belønninger står oppført på Shopify Balance-belønningsside i Shopify-administrator.

Shopify samarbeider med Stripe, Inc. og tilknyttede selskaper, samt finansinstitusjonspartnere, som Celtic Bank og Fifth Third Bank, medlem av Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), for å tilby pengeoverføringer samt bank- og utstedelsestjenester.

Oversikt over Shopify Balance-belønninger i form av penger tilbake

Når du gjør kvalifiserte kjøp fra Shopify med Shopify Balance-kortet, overføres en prosentandel av kjøpsprisen til Shopify Balance-kontoen, inntil maksimalt 2000 USD per år. Innskuddet inkluderer ikke penger tilbake fra Shopify-partnere. Penger tilbake overføres til Shopify Balance-kontoen din på månedlig basis. Denne årlige grensen på 2000 USD nullstilles 1. januar, uavhengig av hvor mye penger tilbake du har opptjent det foregående året. Grensen overføres ikke til det nye året.

Kvalifikasjonskrav for Shopify Balance-belønninger i form av penger tilbake

For å være kvalifisert for belønninger i form av penger tilbake, må du ha et fysisk eller virtuelt Shopify Balance-kort angitt som primær betalingsmåte.

Bruk Balance-kortet til Shopify-fakturaen for å tjene belønninger i form av penger tilbake

Du kan tjene 2 % penger tilbake på kvalifiserte kjøp (inkludert Shopify Shipping, Shopify Email, apper, egendefinerte domener og temaer) når du betaler Shopify-fakturaen med et virtuelt eller fysisk Shopify Balance-kort.

Trinn:

1. Klikk på Økonomi fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Hoved.

3. Klikk på Begynn å tjene penger tilbake i seksjonen Dine Balance-kort.

4. Klikk på Bruk Balance-kortet til Shopify-fakturaer i dialogboksen Bruk Balance-kortet til Shopify-fakturaer.

Kvalifiserte transaksjoner for belønninger i form av penger tilbake

Ulike transaksjoner er kvalifisert for belønninger i form av penger tilbake når de gjøres med Shopify Balance-kortet.

Kvalifiserte tilbakebetalingstransaksjoner i Shopify Balance.
TransaksjonstypeProsentandel av tilbakebetalinger
Shopify-fakturaer2 %
Shopify Shipping-kjøp2 %
Shopify Email2 %
Markedsførings- og annonsekampanjer hos Google, Facebook, Instagram, Pinterest og Tiktok2 %
Apper fra Shopify App Store2 %
Temaer fra temabutikken2 %
Egendefinerte domener kjøpt gjennom Shopify2 %
Markedsføringsannonsekampanjer med Snapchat10 %