Bloggsider

Bloggsidene i nettbutikken er startsiden for eventuelle blogger du oppretter i Shopify-administrator.

Bloggsider inneholder som standard seksjonen Blogginnlegg i temaredigeringsprogrammet.

Innstillinger for blogginnlegg-seksjonen

Seksjonen Blogginnlegg viser de nyeste blogginnleggene fra en blogg. For hvert blogginnlegg kan du vise et fremhevet bilde, blogginnleggets tittel og enten et utdrag eller de første ordene i blogginnlegget. Du kan vise blogginnlegg i et rutenett eller kollasj på større skjermer.

Se gjennom følgende innstillinger og beskrivelser for seksjonen Blogginnlegg på bloggisder.

Innstillinger for seksjonen Blogginnlegg
InnstillingBeskrivelse
Layout på datamaskinViser blogginnlegg i enten et rutenett eller kollasj på større skjermer. Blogginnleggene stables på mobil.
Vis fremhevet bildeViser det fremhevede bildet i blogginnlegget.
Høyde på fremhevet bildeVelg blant Tilpass til bilde, Lite, Middels eller Stort.
Vis datoFor hvert blogginnlegg, viser datoen blogginnlegget ble publisert.
Vis forfatterFor hvert blogginnlegg, viser forfatteren av blogginnlegget.
ToppmargAngi mellomrommet øverst i seksjonen.
BunnmargAngi mellomrommet nederst i seksjonen.

I tillegg til innstillinger for seksjonen Blogginnlegg kan du også se og tilpasse noen av temainnstillingene for bloggkort, og du kan legge til din egen seksjonsspesifikke tilpassede CSS.