Kostnader ved konfigurering av Shopify Payments

Kostnaden for bruk av Shopify Payments varierer ut fra abonnement. Du kan redusere kredittkortavgiftene ved å oppgradere Shopify-abonnementet. Du kan se hele listen over priser for hvert abonnement på Shopifys prisside.

Avgifter for Shopify Payments

Utover kredittkortsatsen og abonnementsavgiftene for butikkens Shopify-abonnement er det ingen månedlige gebyrer, ingen skjulte avgifter og ingen konfigurasjonsgebyrer for Shopify Payments. Når du bruker Shopify Payments som behandler, er det ingen tredjepartstransaksjonsgebyrer for bestillinger.

Endre Shopify-abonnement

Hvis du bestemmer deg for å bytte abonnement, blir kredittkortavgift for Shopify Payments oppdatert. Når du aktiverer Shopify Payments slutter du å betale abonnementets transaksjonsgebyr som oppført på Shopifys prissettingsside.

Det samme gjelder hvis du bruker Shopify Payments og bytter til en annen betalingsbehandler. Du vil da begynne å betale abonnementets transaksjonsgebyr til Shopify. Disse gebyrene kommer i tillegg til gebyrene som betales til den nye tredjepartsbetalingsbehandleren.

Når du har konfigurert Shopify Payments og begynt å få betalinger for bestillinger gjennom Shopify Payments, kan du eksportere transaksjonene for å holde oversikt over gebyrene. Finn ut mer om å eksportere transaksjoner.