Wachtwoordbeveiliging voor uw online winkel

U kunt de toegang van klanten tot uw online winkel beperken door de wachtwoordpagina in te schakelen. De wachtwoordpagina is een openingspagina die wachtwoordbeveiliging toevoegt aan uw online winkel. U kunt een wachtwoord maken en dit aan alleen geven aan klanten die uw winkel mogen bezoeken.

De wachtwoordpagina

Wachtwoordbeveiliging toevoegen aan uw online winkel

Je kunt wachtwoordbeveiliging toevoegen aan je online winkel.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Blader naar het gebied Wachtwoordbeveiliging en schakel Wachtwoord inschakelen in.

3. Voer bij Wachtwoord het wachtwoord in dat u wilt verstrekken aan klanten die u toegang wilt geven tot je online winkel. Gebruik niet hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij je beheercentrum.

4. Voer in Bericht voor je bezoekers het bericht in dat u op de wachtwoordpagina wilt weergeven. Als u geen bericht wilt weergeven, laat u dit veld leeg.

5. Klik op Opslaan.

Wachtwoordbeveiliging uit uw online winkel verwijderen

Als je wachtwoordbeveiliging verwijdert, kan iedereen je online winkel bezoeken.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Ga naar het gebied Wachtwoordbeveiliging.

3. Schakel Wachtwoord inschakelen uit.

4. Klik op Opslaan.

De instellingen van uw wachtwoordpagina bewerken

Je kunt de inhoud bewerken die wordt weergegeven op uw wachtwoordpagina, zoals tekst, kleuren en typografie.

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Selecteer Wachtwoordpagina in het vervolgkeuzemenu van de bovenste balk. Als u Wachtwoordpagina niet ziet in het menu, moet u wachtwoordbeveiliging toevoegen aan uw online winkel.

3. Voer de volgende taken uit om de secties op de wachtwoordpagina te bewerken:

1. Klik op Secties.
    2. Klik op de sectie die je wilt bewerken. De meeste thema's hebben koptekst-, inhoud- en voettekstsecties.
    3. Breng wijzigingen aan in de sectie-instellingen.
    4. Klik op Opslaan.
  4. Voer de volgende taken uit om de thema-instellingen voor de wachtwoordpagina te bewerken:

1. Klik op Thema-instellingen.
    2. Klik op de instellingencategorie die u wilt bewerken. De meeste thema's hebben kleur-, typografie- en faviconinstellingen en sociale instellingen.
    3. Breng wijzigingen aan in de thema-instellingen.
    4. Klik op Opslaan.

De voettekst op uw wachtwoordpagina verbergen

U kunt de voettekstsectie op uw wachtwoordpagina verbergen.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Blader naar het gebied Wachtwoordbeveiliging. Plak de volgende code in Bericht voor uw bezoekers:

<style>footer { display: none; }</style>

Je kunt deze code boven of onder bestaande inhoud plakken.

1. Klik op Opslaan.

Je winkelnaam verbergen op de wachtwoordpagina

Je kunt je winkelnaam op de wachtwoordpagina verbergen.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Blader naar het gebied Wachtwoordbeveiliging. Plak de volgende code in Bericht voor uw bezoekers:

<style>h1 { display: none; }</style>

Je kunt deze code boven of onder bestaande inhoud plakken.

1. Klik op Opslaan.

De codesjablonen voor uw wachtwoordpagina bewerken

Als je aanpassingen wilt maken die niet beschikbaar zijn in de thema-instellingen, kunt je de thema-code voor de wachtwoordpagina bewerken.

Stappen:

1. Klik in de map Templates op password.liquid.

2. In de password.liquid-sjabloon ziet u Liquid-tags die de secties bevatten waaruit de wachtwoordpagina is opgebouwd. Je thema kan de volgende Liquid-tags bevatten:

Liquid {% section 'password-header' %} Liquid {% section 'password-content' %} Liquid {% section 'password-footer' %}

3. Als u de inhoud van een van de bovenstaande secties wilt wijzigen, klikt u in de map Sections op een van de volgende bestanden:

- password-header.liquid - password-content.liquid - password-footer.liquid

1. Bewerk de code zodat deze aan uw behoeften voldoet.

2. Klik op Opslaan.

Het bestand password.liquid in de map Templates is opgenomen in uw thema via de Liquid-tag {{ content_for_layout }}, die u kunt vinden in het lay-outbestand op de wachtwoordpagina. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in het lay-outbestand op de wachtwoordpagina, klikt u op password.liquid in de map Layout.

Zie wachtwoord.liquid voor meer informatie over de password.liquid-sjabloon.