Bloggsidor

Bloggsidor i webbshoppen är startsidan för alla bloggar som du skapar i Shopify-admin.

Som standard innehåller bloggsidor avsnittet Blogginlägg i temaredigeraren.

Inställningar för blogginläggsavsnitt

Avsnittet Blogginlägg visar de senaste blogginläggen på en blogg. Med varje blogginlägg kan du visa en utvald bild, blogginläggets titel och antingen ett utdrag eller de första orden i blogginlägget. På större skärmar kan du visa blogginlägg i ett rutnät eller ett kollageformat.

Granska följande inställningar och beskrivningar för avsnittet Blogginlägg på bloggsidor.

Inställningarna för avsnittet Blogginlägg
InställningBeskrivning
Layout för datorVisar blogginlägg i antingen ett rutnät eller ett kollage på större skärmstorlekar. På mobila enheter är blogginlägg staplade.
Visa framhävd bildVisar utvald bild i blogginlägget.
Bildhöjd på utvald bildVälj mellan Anpassa till bild, Liten, Medelstor eller Stor.
Visa datumVarje blogginlägg visar det datum då blogginlägget publicerades.
Visa författareVarje blogginlägg visar författaren till blogginlägget.
Övre utfyllnad (padding)Anger mängden utrymme längst upp i avsnittet.
Nedre utfyllnad (padding)Anger mängden utrymme längst ner i avsnittet.

Precis som för inställningarna för avsnittet Blogginlägg kan du även visa och anpassa vissa av Temainställningarna för bloggkort, och du kan lägga till din egen avsnittsspecifika Anpassade CSS.

Hittar du inte de svar du letar efter? Vi finns här för att hjälpa till!