Kauppojen hallinnointi

Shopify Partnerina voit käyttää kauppoja työkaluna rakentaessasi tuotteita kauppiaille. Kaupat ovat käytettävissäsi myös siten, että autat kauppiaita vastaamaan heidän liiketoimintansa esiin tuomiin tarpeisiin. Voit luoda ja käyttää kauppoja yhteistyökumppanin hallintapaneelin Kaupat-sivulla. Voit suorittaa seuraavat tehtävät:

Shopify Plus yhteistyökumppanit voivat suorittaa seuraavat lisätehtävät:

• Hiekkalaatikko-organisaatioiden luominen. Hiekkalaatikko-organisaatiota voidaan käyttää Shopify Plus -ominaisuuksien testaamiseen tai demojen luomiseen mahdollisille kauppiaille. Hiekkalaatikko-organisaatioita ei voi siirtää kauppiaalle tai päivittää maksetuksi sopimukseksi.
  • Luoda hiekkalaatikkokauppoja. Hiekkalaatikkokauppoja voidaan käyttää Shopify Plus -ominaisuuksien testaamiseen tai demojen luomiseen mahdollisille kauppiaille. Hiekkalaatikkokauppoja ei voida siirtää kauppiaalle tai päivittää maksetuksi sopimukseksi.

Pääset Kaupat-sivulle kirjautumalla Yhteistyökumppanin hallintapaneeliin ja klikkaamalla Kaupat-valintaa.

Kauppaluettelo

Kaupat-luettelo sisältää kaikki kaupat, joihin sinulla on käyttöoikeus ja jotka olet luonut, joihin olet kirjautunut tai joihin olet pyytänyt pääsyoikeutta yhteistyökumppanin tiliäsi käyttämällä. Voit klikata mitä tahansa osiota tai lohkoa, jos haluat nähdä sen asetukset. Jos haluat nähdä tietyntyyppiset kaupat, klikkaa tyypin välilehteä. Jos haluat esimerkiksi nähdä vain testikaupat, klikkaa Kehitys-välilehteä.

Ylläpidettävät kaupat

Kaupat luokitellaan ylläpidettäviksi kaupoiksi seuraavissa tapauksissa:

• Sinulla on yhteistoimijan pääsy kauppaan.
  • Olet luonut kaupan testikauppana ja siirtänyt sen kauppiaalle.
  • Olet pyytänyt yhteistoimijan pääsyä kauppaan.
  • Olet pyytänyt yhteistoimijan pääsyä kauppaan, mutta pyyntö on evätty.
  • Sinulla oli aiemmin ollut yhteistoimijan pääsy, joka on poistettu.

Kaupat-sivulla voit tarkastella ylläpidettävän kaupan tämänhetkistä sopimustaja tilaa. Jos kauppa on ei-aktiivisessa tilassa, kauppias on keskeyttänyt sen toiminnan, eikä sillä ole tällä hetkellä mitään toimintaa. Lisätietoja ylläpidetyistä kaupoista on kohdassa Pyydä pääsy asiakkaan kauppaan.

Testikaupat

Testikaupat ovat kauppoja, joita voit käyttää eri ominaisuuksien esikatselemiseen, sovellusten ja teemojen kehittämiseen sekä niiden määrittämiseen ja asiakkaalle siirtämiseen. Kaupat-sivulla voit tarkastella testikaupan tilaa. Jos kaupassa on aktivoitu kehittäjän esikatseluominaisuus, kehittäjän esikatselu näkyy luettelossa. Lisätietoja testikaupoista löydät sivulta Testikaupan luominen.