Manuel import af kontaktoversigter fra MailChimp

Denne guide forklarer, hvordan du kan importere kontakter manuelt fra MailChimp til Shopify.

Eksportér kontaktoversigter fra MailChimp

Inden du kan importere dine kontakter til Shopify, skal du først eksportere dem fra MailChimp. Følg vejledningen i Se eller eksportér liste for at eksportere dine kontakter fra MailChimp.

Ryd op i filen

Når du har eksporteret dine kontakter fra MailChimp, vil du have en ZIP-fil, der er gemt på din computer. Denne ZIP-fil indeholder en CSV-fil med en liste over medlemmer, der abonnerer. Hvis der er nogen af dine kontakter, som har opsagt abonnementet, vil du have en anden CSV-fil med en liste over medlemmer, som har opsagt abonnementet. Du skal pakke ZIP-filen ud og derefter rydde op i CSV-filerne for at gøre dem klar til import.

Fremgangsmåde:

1. Upload CSV-filen til Google Sheets.

2. I dit regneark skal du kun beholde følgende kolonneoverskrifter og slette de øvrige.

- E-mailadresse - Fornavn - Efternavn - Telefonnummer - Firma

1. Omdøb følgende kolonneoverskrifter:

- Fra E-mailadresse til Email - Fra Telefonnummer til Phone

1. Tilføj en ny kolonneoverskrift med navnet Accepts Marketing.

2. Hvis dit filnavn begynder med subscribed_members, skal du indtaste Yes for kolonnen Accepts Marketing.

Opdateret regneark med subscribed_members-liste

3. Hvis dit filnavn begynder med nonsubscribed_members, skal du indtaste No for kolonnen Accepts Marketing.

4. Eksportér filen til din computer i CSV-format.

Importér filen til Shopify

Når du har ryddet op i dine CSV-filer, skal du importere hver af disse filer til din Shopify-butik for at fuldføre importen.

Bemærk: Når importen er fuldført, skal du muligvis opdatere din side for at se den importerede kundeliste.

Fejlfinding

Fejl, der er fundet i CSV-sidehoved

Hvis du støder på følgende fejl, når du forsøger at importere din CSV-fil til Shopify, betyder det, at navnene på kolonneoverskrifterne ikke matcher. Kontrollér, om navnene på kolonneoverskrifterne i din CSV-fil matcher de navne, der er angivet i ovenstående trin.