Opsætning af skatter

Hvis du ikke har brugt Shopify før, skal du undersøge, om du skal opkræve skat, inden du begynder at sælge. Du skal måske registrere dig hos forskellige skattemyndigheder. Derefter kan du opsætte dine skatter i Shopify for at hjælpe med at sikre, at du opkræver de korrekte procenter, uanset hvor du sælger.

Før du begynder at opsætte skatter i Shopify

Du er nødt til at afgøre, om du skal opkræve skatter. Hvis du er i tvivl, skal du rådføre dig hos de lokale skattemyndigheder eller en skatterådgiver. Hvis du afgør, at du skal opkræve skat på dine produkter, skal du registrere dig hos skattemyndighederne i dit område.

Opsætning af de områder, hvor du er registreret

Du kan opsætte dine skatter, når du har registreret dig hos skattemyndighederne og har fået dit skattenummer. Du skal kun gøre dette én gang.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter og told i Shopify-administrator.
  2. Klik på dit land eller område i afsnittet Administrer opkrævning af omsætningsskat.
  3. Klik på Opkræv omsætningsskat.
  4. Angiv dit skattenummer i Skattenummer. Hvis du har ansøgt om et skattenummer, men ikke har fået et endnu, skal du ikke udfylde dette felt. Du kan opdatere det senere, når du har modtaget dit nummer.
  5. Klik på Opkræv skat.
  6. Valgfrit: Klik på Opkræv omsætningsskat for at tilføje flere områder og kontonumre.

Når du har konfigureret dine skatteområder, kan du administrere dine skatteindstillinger, herunder dine registreringer, skattetilsidesættelser og skatteberegninger.