Asiakas-CSV-tiedoston virheiden korjaaminen

CSV-tiedoston avulla voit lisätä ja muokata asiakasluetteloasi ja asiakastietojasi. Sinun täytyy muotoilla CSV-tiedosto oikein, jotta sen lähettäminen onnistuisi. Voit ladata ja tarkastella asiakas-CSV-tiedoston mallia tai tutustua kohtaan Muotoile CSV-asiakastiedosto saadaksesi lisätietoja oikeasta muodosta.

CSV-tiedoston latautuminen voi kestää useita tunteja. Kun lataus on valmis tai jos se epäonnistuu, saat tiedon sähköpostilla. Jos et näe sähköpostia CSV-tiedoston latautumisesta useamman tunninkaan päästä tuonnin aloittamisesta, tarkasta sähköpostitilin roskapostikansio. Jos CSV-tiedoston käsittely näyttää olevan ohi eikä sitä ei ole tuotu, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Seuraavat tiedot voivat auttaa sinua CSV-tiedoston lataamisen yhteydessä mahdollisesti ilmenevien virheiden vianmäärityksessä.

CSV-tiedoston koko on suurempi kuin 15 Mt

Jos CSV-tiedosto on liian suuri ladattavaksi, tallenna se useaksi alle 15 Mt:n tiedostoksi ja lataa ne erikseen.

Vain yksi CSV-tiedosto voidaan ladata kerralla

Jos lataaminen on jo alkanut, voit lähettää toisen CSV-tiedoston vasta latauksen valmistuttua.

Puuttuvat ylätunnisteet

Jos CSV-tiedostosta puuttuu pakollinen otsikko, saat virheilmoituksen, joka sisältää sarakeotsikon nimen. Voit tarkistaa asiakas-CSV-tiedoston mallista kaikki käytettävissä olevat sarakeotsikot.

Joitakin ylätunnisteita ei hyväksytty

Sarakeotsikoiden on löydyttävä hyväksyttyjen sanojen luettelosta. Jos CSV-tiedostossa on sarakeotsikko, joka ei löydy vaadittujen sarakeotsikoiden luettelosta, varmista, ettei siinä ole ylimääräisiä kirjaimia, välilyöntejä tai sarakkeita. Muussa tapauksessa voit aloittaa uudelleen asiakas-CSV-mallin avulla.

Välimerkkejä ei saa käyttää: virheelliset lainausmerkit rivillä 6

Jos CSV-tiedostossa on merkki, jota ei voi käyttää, varmista, että CSV-tiedosto on UTF-8-koodattu.

Jos CSV-tiedostossa on kaarevia lainausmerkkejä, “ “, ne on korvattava suorilla lainausmerkeillä, " ". Jos CSV-tiedosto sisältää ylimääräisiä lainausmerkkejä, myös ne on poistettava.

CSV-tiedoston tyyppi on väärä

Jos CSV-tiedosto on väärässä muodossa, avaa tiedosto Google Sheets -ohjelmassa tai muussa taulukkolaskentaohjelmassa ja varmista, että kyseessä on .CSV-tiedosto. Tallenna CSV-tiedosto UTF-8-muotoon käyttämällä LF-rivinvaihtoa. Jos et tunne tiedostojen tallentamista tietyllä koodauksella, katso ohjetta taulukkolaskenta- tai tekstieditorin dokumentaatiosta.

CSV-tiedostoasi ei ladattu

Jos latauksessa tapahtuu virhe ennen tuonnin aloittamista, lataa CSV-tiedosto uudelleen.

Maa, alue, osavaltio tai provinssi ei ole kelvollinen

Sinun on käytettävä maihin, alueisiin, valtioihin ja provinsseihin omia ISO 3166-1 -koodejaan.

Löydät luettelon tämänhetkisistä koodeista kohdasta ISO_3166-1: Current_codes. Jos kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit etsiä osavaltion tai provinssin koodin näistä luetteloista: