Editorien valitseminen ja vaihtaminen tulostettavien kuittien mukauttamiseksi

Voit mukauttaa tulostettavien kuittien mallia joko visuaalisella editorilla tai koodieditorilla.

Huomioitavaa

Huomioi seuraavat seikat käytettävän editorin valitsemisessa tulostettavien kuittien mukauttamiseksi ja editorien välillä vaihtamisessa.

Huomioitavaa editorin valitsemisessa

Huomioi seuraavat erot editorien välillä:

• Visuaalisessa editorissa tehdyt mukauttamiset koskevat kaikentyyppisiä tulostettuja kuitteja, kuten myyntikuitteja ja lahjakuitteja. Voit mukauttaa kuittien tiettyjä tyyppejä koodieditorilla.
  • Voit valita visuaalisessa editorissa, että muutokset koskevat yksittäistä sijaintia tai kaikkia sijainteja. Koodieditorissa tehdyt mukauttamiset koskevat automaattisesti kaikkia sijainteja. Voit kuitenkin lisätä ehtoja, joiden avulla voit näyttää tiettyjen sijaintien mukauttamiset. Lue lisää toiminnonkulkutunnisteiden käyttämisestä Liquidin kanssa.
  • Kun koodieditori on aktiivinen, et voi tehdä kuittimalliin mukauttamisia Shopify POS -sovelluksesta.
  • Käytä tulostusasetuksia suoraan visuaalisessa editorissa tai Point of Sale -kanavan asetuksista tai POS-sovelluksesta, kun koodieditori on aktiivinen.

Lue lisää kuittien visuaalisen editorin käyttämisessä ja kuittien koodieditorin käyttämisessä huomioitavista seikoista.

Huomioitavaa editorien välillä vaihtamisessa

Voit vaihtaa visuaalisen editorin ja koodieditorin välillä mukauttaaksesi tulostettavia kuitteja. Huomioi seuraavat seikat koodieditorien vaihtamisessa:

• Aktiivinen editori koskee sekä Shopify-ylläpitäjää että Shopify POS -sovellusta samanaikaisesti. Jos esimerkiksi vaihdat koodieditoriin Shopify-ylläpitäjässä, käytettävissä olevat asetukset näkyvät Shopify POS -sovelluksessa avatessasi POS-sovelluksen.
  • Voit vaihtaa editorien välillä vain Shopify-ylläpitäjässä.
  • Voit käyttää koodieditoria vain Shopify-ylläpitäjässä tietokoneella.
  • Koodieditori koskee vain POS Pro -sijainteja. Jos käytät koodieditoria ja sinulla on POS Lite -sijainteja, voit mukauttaa visuaalisella editorilla Lite-sijaintien alatunnistetta ja ylätunnistetta.
  • Mukauttamiset tallennetaan erikseen jokaiselle editorille, ja ne säilyvät vaihtaessasi editoria. Jos esimerkiksi lisäät kuitteihin SKU-kooditiedot visuaalisessa editorissa ja vaihdat koodieditoriin, SKU-koodi ei näy kuiteissa. Jos kuitenkin vaihdat takaisin visuaaliseen editoriin, SKU-koodin näyttöasetus on edelleen aktivoituna visuaalisessa editorissa ja koodi näkyy kuiteissa.

Koodieditoriin vaihtaminen

Voit vaihtaa koodieditoriin tehdäksesi muutoksia tulostettaviin kuittimalleihin HTML:n, CSS:n ja Liquidin avulla.

Koodieditorin käyttäminen edellyttää vähintään yhtä sijaintia, jolla on Shopify POS Pro -toistuva tilaus. Jos käytät koodieditoria ja sinulla on POS Lite -sijainteja, voit mukauttaa visuaalisella editorilla Lite-sijaintien alatunnistetta ja ylätunnistetta. Lue lisää koodieditorin käyttämisestä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset > Kuitin mukauttaminen.

5. Klikkaa ... > Muokkaa koodia.

6. Vahvista klikkaamalla modaalisessa Muokkaa koodia -ikkunassa Muokkaa koodia.

Visuaaliseen editoriin vaihtaminen

Voit vaihtaa visuaaliseen editoriin tehdäksesi ennalta määritettyjä mukauttamisia tulostettaviin kuittimalleihin. Lue lisää visuaalisen editorin käyttämisestä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset > Kuitin mukauttaminen.

5. Klikkaa Pohjan mukauttaminen -osiossa Koodieditori.

6. Klikkaa ... > Vaihda visuaaliseen editoriin.

7. Vahvista klikkaamalla modaalisessa Vaihda visuaaliseen editoriin -ikkunassa Vaihda.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.