Verojen määrittäminen

Jos olet ensi kertaa Shopifyssa, täytyy sinun ennen myyntitoimintaa selvittää velvoitteesi verojen perintään. Tämä voi edellyttää rekisteröitymistä eri verojärjestelmiin, mutta sen jälkeen osaat määrittää kauppasi veroasiat ja veloittaa oikeiden verokantojen mukaisesti kaikilla myyntialueillasi.

Ennen kuin aloitat verojen määrittämisen Shopifyssa

Sinun on selvitettävä, pitääkö sinun periä veroa. Jos et ole varma, ota yhteyttä paikalliseen veroviranomaiseen tai veroammattilaiseen. Jos olet velvollinen perimään veroja tuotteistasi, rekisteröidy alueesi veroviranomaiselle.

Määritä alueet, joilla olet rekisteröitynyt

Kun olet rekisteröinyt veroviranomaisille ja sinulla on verotunnus, voit määrittää verot. Sinun tarvitsee suorittaa tämä vain kerran.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Verot.
  2. Klikkaa Veroalueet-osiossa oman alueesi vieressä Määritä.
  3. Klikkaa Myyntivero -osiossa Peri myyntiveroa.
  4. Anna verotunnuksesi Verotunnus-kohdassa. Jos olet hakenut verotunnusta, mutta sinulla ei vielä ole sellaista, jätä tämä kenttä tyhjäksi. Voit päivittää sen, kun saat tunnuksesi.
  5. Klikkaa Veloita vero.
  6. Valinnainen: voit lisätä alueita ja tilinumeroita klikkaamalla Peri myyntiveroa.

Kun olet määrittänyt veroalueet, voit luoda veron ohituksia tuotteille, joissa oletusverokannat eivät ole voimassa.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?