Vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia teemaeditorin kanssa, tarkista näkyykö ongelma alla.

Tavanomaisia ongelmia

Ongelma: sivun lataaminen epäonnistui

Ensisijaista verkkotunnusta ei ole määritetty oikein

Sivu uudelleenohjaa URL-osoitteeseen, jota ei tueta

Jos kauppasi sisältää koodia, joka ohjaa käyttäjät URL-osoitteisiin, joita ei ole liitetty kauppaasi, tarkista, että uudelleenohjaus on poistettu käytöstä, kun vierailet teemaeditorissa.

Tällainen uudelleenohjaus voidaan esimerkiksi lisätä kauppapaikkaan ostajien ohjaamiseksi eri Shopify-kauppoihin sijainnin mukaan. Tällainen uudelleenohjauskoodi voi olla joko teemassa tai asentamassasi sovelluksessa.

Korvaa window.location.href = koodilla window.parent.location.href = teeman JavaScript-koodissa varmistaaksesi, että uudelleenohjaus ei häiritse editorikokemusta. Jos tämä ei ole mahdollista, poista viittaus JavaScript-muuttujaan window.Shopify.designMode, kun käytät teemaeditoria. Tämä muuttuja asetetaan arvoon true, kun myymälä on ladattu editoriin, ja false, kun se ei ole.

Sivu ei latautunut virheen vuoksi

Sivun lataus voi epäonnistua monista syistä. Esimerkiksi, sinulla voi olla verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia, tai teema voi sisältää virheellistä koodia. Jos olet varmistanut, että nämä kaksi edellä mainittua ongelmaa ei aiheuta tätä virhettä, kokeile vierailla myymälässäsi käyttämällä Teemaeditorin sivupalkin avattavan Teeman toiminnot -kohdan preview theme -painiketta. Jos sivua ei ladata, ota yhteyttä Shopify-tukeen saadaksesi apua myymäläsi kanssa.