Publisere og avpublisere skripter

Bruk Script Editor for å publisere og oppheve publisering av skriptene dine i butikken.

Når du har opprettet skriptene og testet dem kan du publisere dem i butikken. Et publisert skript kjører i butikken når det utløses. Et varelinjeskript kjører for eksempel når en endring skjer i en handlekurv.

Du kan publisere ett skript per skripttype om gangen. Du kan for eksempel publisere et varelinjeskript og et fraktprisskript, men du kan ikke publisere to varelinjeskript samtidig.

Når du publiserer et skript, skjer følgende:

• eventuelle feiltellere som er koblet til skriptet er fjernet, og informasjon om feilene forsvinner fra skriptet.
  • du abonneres automatisk på e-postvarsler for dette skriptet. Når det oppstår en produksjonsfeil i skriptet, mottar du en e-post om feilen.

Publisering av et skript gjelder ikke for rabatter i eksisterende handlekurver. På samme måte fjerner ikke publiseringen av et skript rabatter som skriptet har lagt inn i eksisterende handlekurver.

Du kan også planlegge varelinje- og leveringsskript for å kjøre under hendelser ved hjelp av Launchpad-appen.

Etter at du har publisert et skript, kjører det i nettbutikken og i alle apper som er bygget på følgende API-er og SDK:

Slik publiserer du et skript:

1. I Script Editor klikker du på navnet til utkastskriptet du vil publisere.

2. Klikk på Publiser eller Lagre og publiser for å lagre endringer i skriptet og publisere det.

Avpubliser et skript

Avpublisering av et skript fjerner ikke rabatter som skriptet har lagt til i eksisterende handlekurver.

Slik avpubliserer du et skript:

1. I Script Editor klikker du på navnet til det publiserte skriptet du vil avpublisere.

2. Klikk på Opphev publisering for å gjøre skriptet til et upublisert utkast.

Neste steg

Når du har publisert skriptet kan du oppdatere Liquid-malfilene dine, så butikkfronten din svarer på endringene som skriptene gjør.

Finn ut mer om