Importere kontaktlister fra Mailchimp manuelt

Denne veilederen forklarer hvordan du manuelt importerer kontakter fra Mailchimp til Shopify.

Eksporter kontaktlister fra Mailchimp

Før du kan importere kontaktene dine til Shopify, må du først eksportere dem fra Mailchimp. Følg instruksjonene i Se eller Eksporter liste for å eksportere kontaktene dine fra Mailchimp.

Rens filen

Etter at du har eksportert kontaktene dine fra Mailchimp, vil du ha en ZIP-fil lagret på datamaskinen din. ZIP-filen inneholder en CSV-fil med listen over abonnenter. Hvis det var noen avmeldte abonnenter i kontaktlisten din, vil du ha en annen CSV-fil med listen over avmeldte abonnenter. Du må pakke opp ZIP-filen, og deretter rense hver enkelt CSV-fil for å klargjøre den for import.

Steg:

1. Last opp CSV-filen til Google Sheets.

2. I regnearket ditt beholder du kun følgende kolonneoverskrifter, og sletter de andre.

- E-postadresse - Fornavn - Etternavn - Telefonnummer - Bedrift

1. Gi nytt navn til følgende kolonneoverskrifter:

- Fra Email Address til Email - Fra Phone Number til Phone

1. Legg til en ny kolonneoverskrift som heter Accepts Marketing.

2. Hvis filnavnet ditt starter med subscribed_members, skriv inn Yes i Accepts Marketing-kolonnen.

Oppdatert regneark med liste over subscribed_members

3. Hvis filnavnet ditt starter med nonsubscribed_members, skriv inn No i Accepts Marketing-kolonnen.

4. Eksporter filen til datamaskinen din i CSV-format.

Importer filen til Shopify

Etter at du har renset CSV-filene dine, må du importere hver av disse filene til Shopify-butikken din for å fullføre importen.

Feilsøking

Fant en feil i CSV-toppteksten

Når du prøver å importere CSV-filen til Shopify, om du opplever følgende feil så betyr det at navnene på kolonneoverskriftene ikke stemmer overens. Sjekk om navnene på kolonneoverskriftene i CSV-filen din stemmer overens med navnene som er nevnt i stegene over.

Feilmelding som vises under import av MC CSV til Shopify