Aktivere alternative betalingsmåter

Du kan aktivere alternative betalingsmåter i Shopify-butikken, slik at kundene får flere betalingsalternativer i kassen.

Aktivere alternative betalingsmåter

Etter du har aktivert en alternativ betalingsmåte, kan kundene dine bruke den nye betalingsmåten i kassen.

Apper for alternative betalingsmåter

I tillegg til de innebygde betalingsmåtene kan du også installere alternative betalingsleverandører som apper, fra seksjonen Betalinger i Innstillinger i Shopify-administrator. Før du kan bruke disse appene, må du imidlertid konfigurere og aktivere dem.

For å sørge for at informasjonen forblir synkronisert mellom Shopify og enkelte alternative betalingsleverandører kan aktivitet i bestillinger med ventende betalinger være begrenset.

Installere en app for en alternativ betalingsmåte

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. Klikk på Legg til betalingsmåter i seksjonen Støttede betalingsmåter.
  3. Søk og velg etter betalingsmåte eller etter leverandør.
  4. Velg en leverandør fra søkeresultatene og klikk Aktiver.
  5. Klikk Installer app for å installere appen for den alternative betalingsmåten.

Konfigurere og aktivere appen for en alternativ betalingsmåte

Du må konfigurere og deretter aktivere appen for den alternative betalingsmåten før du kan bruke den. Hver enkelt app for alternative betalingsmåter har sine egne krav til godkjenning og konfigurering, men vanligvis blir du bedt om å logge på eller opprette en konto hos betalingsleverandøren. Når du har aktivert appen for den alternative betalingsmåten er betalingsmåten synlig i kassen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. Klikk på Legg til betalingsmåter i seksjonen Støttede betalingsmåter.
  3. Søk og velg etter betalingsmåte eller etter leverandør.
  4. Velg en leverandør fra søkeresultatene og klikk Aktiver.
  5. Klikk på Administrer.
  6. Du blir videresendt til betalingsleverandørens app, der du kan koble til den eksterne kontoen din.
  7. Når konfigurasjonen er fullført, klikker du på Aktiver.