Velge og bytte redigeringsverktøy for å tilpasse kvitteringsutskrifter

Du kan tilpasse malen for kvitteringsutskrifter med enten det visuelle redigeringsverktøyet eller koderedigeringsverktøyet.

Hensyn

Gå gjennom følgende hensyn for valg av redigeringsverktøy for tilpasning av kvitteringsutskrifter, og for bytte mellom redigeringsverktøy.

Hensyn ved valg av et redigeringsverktøy

Gå gjennom følgende forskjeller mellom redigeringsverktøyene:

• Tilpasninger som gjøres i det visuelle redigeringsverktøyet gjelder alle typer kvitteringsutskrifter, som salgskvitteringer og gavekvitteringer. Du kan bruke koderedigeringsverktøyet til å tilpasse bestemte typer kvitteringer.
  • Du kan velge å bruke endringer for én enkelt lokalisasjon eller for alle lokalisasjoner i det visuelle redigeringsverktøyet. Tilpasninger som gjøres i koderedigeringsverktøyet gjelder automatisk for alle lokalisasjoner. Du kan imidlertid legge til betingelser for å vise tilpasninger ved bestemte lokalisasjoner. Finn ut mer om bruk av kontrollflytmerker med Liquid.
  • Når koderedigeringsverktøyet er aktivt, kan du ikke gjøre tilpasninger i kvitteringsmaler fra Shopify POS-appen.
  • Åpne utskriftsalternativer direkte i det visuelle redigeringsverktøyet, eller fra innstillingene for Point of Sale-kanalen eller fra POS-appen når koderedigeringsverktøyet er aktivt.

Finn ut mer om hensyn for bruk av det visuelle redigeringsverktøyet for kvitteringer og for bruk av koderedigeringsverktøyet for kvitteringer.

Hensyn ved bytte mellom redigeringsverktøy

Du kan bytte mellom det visuelle redigeringsverktøyet og koderedigeringsverktøyet for å tilpasse kvitteringsutskrifter. Gå gjennom følgende hensyn ved bytte av redigeringsverktøy:

• Det aktive redigeringsverktøyet gjelder både Shopify-administrator og Shopify POS-appen samtidig. Hvis du for eksempel bytter til koderedigeringsverktøyet i Shopify-administrator, gjenspeiles de tilgjengelige innstillingene i Shopify POS-appen når du åpner den.
  • Du kan bare bytte mellom redigeringsverktøy fra Shopify-administrator.
  • Du kan bare bruke redigeringsverktøyet for kode fra Shopify-administrator på en datamaskin.
  • Koderedigeringsverktøyet gjelder bare for POS Pro-lokalisasjoner. Hvis du bruker koderedigeringsverktøyet og har POS Lite-lokalisasjoner, kan du bruke det visuelle redigeringsverktøyet til å tilpasse topp- og bunntekst for Lite-lokalisasjoner.
  • Tilpasningene lagres separat for hvert redigeringsverktøy, og lagres når du endrer redigeringsverktøy. Hvis du for eksempel legger til SKU-informasjon på kvitteringer i det visuelle redigeringsverktøyet og bytter til koderedigeringsverktøyet, vises ikke SKU på kvitteringene. Hvis du bytter tilbake til det visuelle redigeringsverktøyet, er imidlertid innstillingen for å vise SKU fortsatt aktivert der, og vises på kvitteringene.

Bytt til koderedigeringsverktøyet

Du kan bytte til koderedigeringsverktøyet for å gjøre endringer i kvitteringsutskriftsmaler med HTML, CSS og Liquid.

Du må ha minst én lokalisasjon med Shopify POS Pro-abonnementet for å bruke koderedigeringsverktøyet. Hvis du bruker koderedigeringsverktøyet og har POS Lite-lokalisasjoner, kan du bruke det visuelle redigeringsverktøyet for å tilpasse topp- og bunntekst for Lite-lokalisasjoner. Finn ut mer om å bruke koderedigeringsverktøyet.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Point of sale fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger > Kvitteringstilpasning.

5. Klikk på ... > Rediger kode.

6. Klikk på Rediger kode i modalboksen Rediger kode for å bekrefte.

Bytt til det visuelle redigeringsverktøyet

Du kan bytte til det visuelle redigeringsverktøyet for å gjøre forhåndsinnstilte tilpasninger av kvitteringsutskriftsmaler. Finn ut mer om å bruke det visuelle redigeringsverktøyet.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Point of sale fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger > Kvitteringstilpasning.

5. Klikk på Koderedigeringsverktøy i seksjonen Tilpasning av layout.

6. Klikk på ... > Bytt til det visuelle redigeringsverktøyet.

7. Klikk på Bytt i modalboksen Bytt til det visuelle redigeringsverktøyet for å bekrefte.