Gebruikersrollen

Een gebruikersrol vertegenwoordigt de opdracht van de gebruiker in de organisatie en bevat alle granulaire machtigingen die de gebruiker nodig heeft om die opdracht uit te voeren. Je kunt gebruikers toewijzen aan vooraf gedefinieerde gebruikersrollen of aangepaste rollen aanmaken. De vooraf gedefinieerde Merchandiser-rol verleent de gebruiker bijvoorbeeld toegang tot de homepage van het Shopify-beheercentrum en alle gerelateerde machtigingen in Producten, Assortimenten en Content. Je kunt medewerkers die producten en collecties bijwerken de Merchandiser-gebruikersrol toewijzen.

Organisatierollen zijn alleen beschikbaar als je een organisatie hebt aangemaakt. Hier vind je meer informatie over Organisatie-instellingen.

In deze sectie

Zat het antwoord dat je zocht er niet bij? Wij helpen je graag verder.