Opsætning af Shopify Payments til POS

Shopify Payments er den mest enkle måde at acceptere betalinger på. Det fjerner besværet med at skulle opsætte en tredjepartsudbyder af betalingstjenester eller shopejerkonto og indtaste legitimationsoplysningerne i Shopify. Med Shopify Payments er du automatisk sat op til at acceptere alle større betalingsmetoder, så snart du opretter din Shopify-butik.

Når du har opsat Shopify Payments, kan dine kunder foretage kreditkortbetalinger i din butik. Du kan aktivere Shopify Payments på siden Betalingsudbydere i Shopify-indstillingerne. Når du opsætter Shopify Payments, skal du bruge følgende oplysninger:

• dit EIN (arbejdsgiver-id)
  • dine bankoplysninger
  • den gennemsnitlige pris for dine ordrer
  • den gennemsnitlige leveringstid for dine ordrer

Aktivér Shopify Payments i POS-appen

Hvis Shopify Payments er opsat for din butik, kan du acceptere kreditkortbetalinger ved fysisk salg. Du skal aktivere Shopify Payments i Shopify POS-appen, når du har opsat det.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingstyper i Shopify POS.
  2. Kontrollér, at valgmuligheden Kredit/debet viser Accepteret i afsnittet Standard betalingstjenester.

Acceptér kortbetalinger uden underskrift

Du kan acceptere kortbetalinger uden en kundes underskrift, hvis du opfylder følgende krav:

• Din butik ligger i USA.
  • Du bruger Shopify Payments.
  • Du bruger en EMV-kortlæser.

Denne indstilling er som standard slået fra, men du kan aktivere den på siden for betalingstyper i Shopify POS.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingstyper i Shopify POS.
  2. Tryk på Kredit/debet i afsnittet Standard betalingstjenester.
  3. Tryk på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere Udelad kundeunderskrift når muligt.

Understøttede lande og områder

Der er kun lande, hvor Shopify Payments understøtter behandling både online og fysisk. På følgende liste kan du se, om Shopify Payments kan bruges sammen med Shopify POS-appen i det land, hvor din virksomhed opererer:

Bankkontokrav til Shopify Payments

Kravene til bankkonti afhænger af det land, hvor din butik er placeret. Se kravene for alle understøttede lande.

Rediger bankkontooplysninger

Hvis du skifter bank, eller hvis dine bankkontooplysninger ændres, kan du opdatere oplysningerne i dine indstillinger for Shopify Payments.

Du kan ikke bruge forudbetalte bankkort som bankkontooplysninger til at modtage udbetalinger fra Shopify Payments.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Betalingsudbydere i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Klik på Skift bankkonto under Bankkonto til udbetaling i afsnittet Detaljer om udbetaling.
  4. Angiv dine bankkontooplysninger, og klik derefter på Gem.

Få mere at vide