Shopify Paymentsin käyttöönotto POS-sovelluksessa

Shopify Payments on helpoin tapa hyväksyä maksuja. Se eliminoi kaiken kolmannen osapuolen maksupalveluiden tarjoajaan tai kauppiastiliin liittyvän vaivannäön, eikä sinun tarvitse syöttää käyttäjätietojasi Shopifyhin. Shopify Payments hyväksyy automaattisesti kaikki eniten käytetyt maksutavat heti, kun olet luonut Shopify-kaupan.

Kun olet määrittänyt Shopify Paymentsin, asiakkaasi voivat tehdä luottokorttimaksuja kaupassasi. Voit aktivoida Shopify Paymentsin Shopifyn asetusten Maksupalveluntarjoajat -sivulla. Shopify Paymentsiä määrittäessäsi tarvitset seuraavat tiedot:

• työnantajan tunnus (EIN)
  • yrityksesi pankkitiedot
  • tilausten keskihinta
  • tilausten keskimääräinen toimitusaika

Shopify Paymentsin aktivoiminen POS-sovelluksessa

Jos Shopify Payments on otettu käyttöön kaupassasi, voit hyväksyä luottokorttimaksuja henkilökohtaisesti. Kun olet määrittänyt Shopify Paymentsin, sinun täytyy aktivoida se Shopify POS -sovelluksessa.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksutyypit.
  2. Varmista Oletusarvoiset maksutavat -osiossa, että Credit/Debit-valinta on Hyväksytty.

Korttimaksujen hyväksyminen ilman allekirjoitusta

Voit hyväksyä korttimaksuja ilman asiakkaan allekirjoitusta, jos täytät seuraavat vaatimukset:

• Kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa.
  • Käytät Shopify Payments -maksupalvelua.
  • Käytät EMV-kortinlukijaa.

Tämä vaihtoehto on oletusarvoisesti pois käytöstä, mutta voit aktivoida sen Shopify POS -maksutyypit -näytössä.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksutyypit.
  2. Napauta Oletusarvoiset maksutavat -kohdassa Credit/Debit.
  3. Aktivoi tai deaktivoi Ohita asiakkaan allekirjoitukset, jos mahdollista napauttamalla vaihtopainiketta.

Tuetut maat ja alueet

Vain maat, joissa Shopify Payments tukee sekä verkossa että henkilökohtaisessa kontaktissa tapahtuvaa käsittelyä, ovat käytettävissä. Seuraavan luettelon avulla voit selvittää, onko Shopify Payments käytettävissä Shopify POS -sovelluksessa siinä maassa, jossa yrityksesi toimii:

Shopify Paymentsin pankkitiliä koskevat vaatimukset

Pankkitilin vaatimukset riippuvat maasta, jossa kauppasi sijaitsee. Katso kunkin tuetun maan vaatimukset.

Pankkitilin tietojen muokkaaminen

Jos vaihdat pankkia tai jos pankkitilisi tiedot muuttuvat, voit päivittää Shopify Payments -asetusten tiedot.

Et voi käyttää prepaid-pankkikortteja pankkitilien tunnistetietona vastaanottaaksesi tulomaksuja Shopify Paymentsistä.

Vaiheet:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulla Asetukset > Maksupalveluntarjoajat.
  2. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa Tulomaksutiedot-kohdan Tulomaksupankkitili-kohdassa Vaihda pankkitili.
  4. Anna pankkitilisi tiedot ja klikkaa Tallenna.

Lisätietoja