Krav til bankkonto og personlige oplysninger for Shopify Payments i USA

Du skal forstå kravene til personlige oplysninger, inden du kan bruge Shopify Payments i USA. Disse krav har til formål at overholde direktiver og forebygge økonomisk kriminalitet. I denne artikel kan du finde formålet med indsamlingen af personlige oplysninger, typerne af accepterede dokumenter og vejledning til, hvordan du kan sikre, at dine dokumenter opfylder de nødvendige kriterier.

Oversigt over krav til Shopify Payments i USA

Visse typer virksomheder og tjenester må ikke bruge Shopify Payments. For at se, om du kan bruge Shopify Payments, skal du tjekke listen over forbudte virksomhedstyper for USA.

Du kan finde flere oplysninger i Servicevilkårene for Shopify Payments.

Bankkrav til Shopify Payments

Shopify Payments-udbetalinger kan sendes til en Shopify Balance-konto eller en kvalificeret ekstern konto. Hvis du bruger en ekstern konto, skal du sikre dig, at din bankkonto opfylder følgende krav, inden du knytter den til Shopify Payments:

• Bankkontoen er en komplet checkkonto hos en bank i USA i valutaen USD.
  • Bankkontoen er kvalificeret til ACH-overførsler (Automated Clearing House).

Kontrol af konti, der er opsat til kun at acceptere bankoverførsler, fungerer ikke sammen med Shopify Payments. Opsparingskonti, konti med fleksibel valutakurs og pengeoverførselstjenester, som efterligner bankkonti, understøttes ikke af Shopify Payments. Selvom virtuelle konti uden for Shopify understøttes, kan du opleve flere betalingsfejl med disse konti.

Kontakt din bank for at finde ud af, om din konto kan acceptere den overførselstype, som er angivet for dit område.

Sådan bruger du en Shopify Balance-konto

Kvalificerede shopejere får en Shopify Balance-konto, et hævekort og udbetalinger så hurtigt som næste dag, når de aktiverer Shopify Payments. Du kan ændre din udbetalingskonto når som helst.

Krav om totrinsgodkendelse for Shopify Payments

Hvis du modtager dine udbetalinger fra Shopify Payments, skal du opsætte totrinsgodkendelse for din Shopify-konto. Hvis du ikke har aktiveret totrinsgodkendelse, kan dine udbetalinger blive sat på pause.

Krav til personlige oplysninger for Shopify Payments

På grund af lovgivningen i forskellige lande skal du angive oplysninger om dig og din virksomhed. Disse oplysninger indsamles med henblik på at identificere shopejere, der bruger Shopify Payments, herunder retmæssige ejere af en specifik virksomhed. Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er at overholde lovmæssige krav med henblik på at forebygge hvidvaskning, økonomisk støtte af terrorister og anden økonomisk kriminalitet.

I takt med at lokale regler og lokal lovgivning ændres, kan Shopify og dets partnere kontakte dig med henblik på at indsamle yderligere oplysninger om dig og din virksomhed. Disse standardgennemgange kan ske når som helst, mens du har en Shopify-konto.

De oplysninger, som Shopify skal indsamle, varierer fra land til land, men de indeholder normalt oplysninger om følgende personer og organisationer, som er involveret:

• Det individ, der oprettede Shopify Payments-kontoen
  • Den virksomhed, der er knyttet til Shopify Payments-kontoen
  • De individer, der ejer eller kontrollerer virksomheden. Dette omfatter virksomhedsejeren eller et ledende bestyrelsesmedlem, der har juridisk fuldmagt til at underskrive dokumenter for virksomheden

Sørg for, at din dokumentation, når du leverer dokumenter som bevis, kan hjælpe bekræftelsesprocessen:

• er tydelig og stor nok til at læse
  • er korrekt og gyldig
  • er opdateret med den seneste mulige dato
  • er fuldført, og alle oplysninger er synlige
  • er fri for fejl eller stavefejl
  • matcher de angivne oplysninger

Få mere at vide i de komplette dokumentkrav til bekræftelse af identitet og adresse samt virksomhed.

Acceptable dokumenttyper for enkeltpersoner og virksomheder i USA omfatter følgende.

Dokumenter vedrørende identitet:

• Pas
  • Pas (kort)
  • Kørekort
  • Offentligt udstedt id-kort fra delstaten
  • “Resident permit ID”/“U.S. Green card”
  • “Border crossing card”
  • “NYC”-kort
  • “U.S. visa card”

Dokumenter vedrørende firma/enhed:

• IRS Letter 147C
  • “IRS SS-4 confirmation letter” (bekræftelsesbrev)

Dine Shopify Payments-oplysninger bekræftes ud fra oplysningerne hos IRS. Når du opsætter Shopify Payments for din virksomhed, skal du angive dit arbejdsgivers id-nr. (EIN – Employer Identification Number) samt virksomhedens navn, ejerens navn eller organisationens navn, præcis som det fremgår af din IRS CP575-advisering eller dit Letter 147C. Det er det samme navn, som du angiver på din IRS W-9-formular.

Når din Shopify Payments-konto er sat op, kan du ikke ændre dit EIN manuelt. Kontakt Shopify Support for at opdatere dit EIN.

Hvis du er i tvivl om disse oplysninger, skal du bekræfte dem med IRS eller kontakte en skatterådgiver.

Overholdelse af navn på kundeopgørelse for Shopify Payments i USA

Hvis du bruger Shopify Payments, skal navnet på din kundeopgørelse være på mellem 5 og 19 tegn, og det skal indeholde navnet på din butik, den juridiske enheds navn, "Gør forretning som"-navnet eller din webadresse. Hvis du ikke redigerer navnet på din kundeopgørelse i opsætningen, angiver Shopify et for dig, der overholder disse krav.

Hvis du vælger at redigere navnet på din kundeopgørelse, og det anses for at være utilstrækkeligt, opdaterer Shopify opgørelsens navn på dine vegne for at overholde kravene med hensyn til antal tegn, og så dette afspejler din butik, den juridiske enheds navn, "Gør forretning som"-navnet eller din webadresse. Du får besked om ændringen via e-mail. Dette er for at sikre, at du undgår tilbageholdelse af udbetalinger eller debitering i forbindelse med et ugyldigt navn på en kundes opgørelse.

Du kan opdatere navnet på din kundeopgørelse til enhver tid, uanset om det er angivet automatisk af Shopify som beskrevet ovenfor.

Få mere at vide om, hvordan du ændrer din kundes faktureringsopgørelse.

Kan du ikke finde de svar, du leder efter? Vi er her for at hjælpe.