Indstillinger for indlejrede formularer

Med de følgende indstillinger kan du angive udseendet og placeringen af din indlejrede formular. Du kan konfigurere disse indstillinger, når du opretter en formular, samt de indstillinger, der gælder for både pop op- og indlejrede formularer.

Indstillinger for formatering

I afsnittet Typografi i indstillingerne for Formatering for din indlejrede formular kan du bruge rullemenuerne til at vælge den skrifttype, du vil bruge til dine overskrifter og brødtekst.

Brug temaeditoren til at ændre farver eller layout for en indlejret formular. Hvis du f.eks. vil redigere farverne på dine indlejrede formularer, skal du gå til Temaindstillinger > Farver > Formularfelter i temaeditoren for at redigere farverne i formularteksten, kanterne og baggrunden.

Placering

Indstillingen Placering bestemmer, hvor i din butik formularen vises. Du kan vælge mellem følgende placeringer for en formular:

Føj en formular til en eksisterende skabelon

1. Følg trinnene til oprettelse af en formular.
  2. I afsnittet Placering klikker du på Kopiér for at kopiere formular-id'et for din formular.
  3. Følg trinnene i den skabelon, du vil vise din formular i, for at tilføje en appblok i en skabelon.
  4. Når du har tilføjet appblokken i din temaeditor, skal du indsætte det formular-id, du har kopieret, i feltet Formular-id.
  5. Konfigurer dine andre formularindstillinger, og klik på Gem.

Opret en ny landingsside til din formular

1. Følg trin 1-5 for at oprette en formular.
  2. Klik på Opret i afsnittet Placering for at oprette en ny side i dit tema til din formular.
  3. Valgfrit: Hvis du ikke vil bruge standardnavnet for siden, skal du redigere navnet og webadressen for den nye side.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Udført, og gør derefter et af følgende:
    • Klik på Åbn temaeditor for at tilpasse siden i din temaeditor.
    • Konfigurer dine andre formularindstillinger, og klik på Gem.