Opret formularer

Du kan bruge Forms-appen til at oprette en formular, der beder dine kunder om at tilmelde sig din mailmarketingliste. Formularen kan tilpasses ved hjælp af dine formularindstillinger, så den passer til dit brand og indsamler kundeoplysninger på en måde, der overholder persondatalovgivningen.

Du kan vise en pop op-formular, en indbygget formular eller begge dele på én gang i din butik. Få mere at vide om formulartyper.

Overvejelser

Gennemgå følgende overvejelser, før du bruger Forms-appen:

• Formularer vises kun i din butik, hvis de er blevet aktiveret. Formularer er som standard aktive, når de bliver oprettet.
  • Formularer understøttes ikke på flere sprog og er ikke kompatible med Translate & Adapt-appen.
  • Du kan få mere at vide om forskellen mellem pop op- og indbyggede formularer og deres krav under Formulartyper.
  • Hvis du både bruger en pop op-formular og en indlejret formular i din butik, og du deaktiverer integreringen af temaappen Formularer, vises pop op-formularen kun på sider, der også indeholder den indlejrede formular. Hvis du vil forhindre, at pop op-formularen vises på nogen sider overhovedet, skal du deaktivere formularen.
  • Når en kunde indsender en formular, oprettes der kun en kundeprofil, hvis kunden er en ny kunde. Eksisterende kunder får matchet deres oplysninger med deres profil uden redigering af mailadresse eller telefonnummer.

Formulartyper

Du kan oprette enten en pop op- eller en indlejret formular:

Formulartyper, beskrivelser og krav
Formulartype Beskrivelse Betingelser
Pop op-formularer Vises som indhold, der svæver som en overlejring over din butik. Få mere at vide om de indstillinger, du kan konfigurere for pop op-formularer. Hvis du vil have vist pop op-formularer i din butik, skal du installere formulartemaet appindlejring i dit tema. Få mere at vide om de specifikke indstillinger, du kan konfigurere for pop op-formularer.
Indlejrede formularer Vises i din butik i en bestemt sektion i dit tema, f.eks. på en side. Få mere at vide om de indstillinger, du kan konfigurere for indlejrede formularer. Hvis du vil vise indlejrede formularer i din butik, skal du bruge et Online Store 2.0-tema.

Opret en formular

Du kan oprette en formular fra din Shopify-administrator i Forms-appen. Når du har oprettet en formular, aktiveres den i din butik. Få mere at vide om administration af formularer.

Trin:

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Opret formular.
  3. Vælg, om du vil oprette en pop op-formular eller en indlejret formular.
  4. Angiv et navn på formularen.
  5. Klik på Opret.
  6. Konfigurer formularen efter dine egne foretrukne indstillinger. Få mere at vide om formularindstillinger.
  7. Klik på Gem.

Dupliker en formular

Du kan duplikere en formular for at oprette en ny formular, der indeholder alle felter, indstillinger og konfigurationer i en eksisterende formular.

Når du har oprettet en formular via duplikering, er den nye formular som standard inaktiv. Få mere at vide om, hvordan du aktiverer en formular.

Trin:

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ... ud for den formular, du vil duplikere.
  3. Vælg Dupliker formular i rullemenuen.
  4. Valgfrit: Rediger de formularindstillinger, du vil ændre, og klik derefter på Gem.