Opprett skjemaer

Du kan opprette skjemaer som hjelper deg med å utvikle forretningen på følgende måter:

• be kundene om å bli med i listen for e-postmarkedsføring
  • få inn engrosforhandlere ved å bruke et forespørselsskjema for bedriftens konto
  • samle inn data om kundene dine som er viktige for bedriften

Skjemaer kan tilpasses til nettbutikken din med redigeringsprogrammet og samle inn kundeinformasjon på en måte som overholder personvernlovgivningen.

Du kan vise et popup-skjema, integrert skjema eller begge deler samtidig i butikken. Finn ut mer om skjematyper.

Hensyn

Før du bruker Forms-appen bør du se gjennom følgende vurderinger:

• Skjemaer vises bare i butikken hvis de er aktivert. Skjemaer er aktivert som standard når de opprettes.
  • Skjemaer støttes ikke på flere språk, og er ikke kompatible med Translate & Adapt-appen.
  • For å finne ut mer om forskjellen mellom popup- og integrerte skjemaer og krav knyttet til dem, kan du se Skjematyper.
  • Hvis du bruker både et popup-skjema og et integrert skjema i butikken, og du deaktiverer integrering av Forms-temaappen, vises popup-skjemaet bare på sidene som også inneholder det integrerte skjemaet.
  • For å unngå at det vises en popup på noen av sidene, må du deaktivere skjemaet.
  • Når en kunde sender inn et skjema, opprettes det bare en kundeprofil dersom de er en ny kunde. Eksisterende kunder får matchet opplysningene til profilen sin, uten endringer i e-postadresse eller telefonnummer.

Skjematyper

Du kan opprette enten et popup- eller et integrert skjema:

Skjematyper, beskrivelser og krav
Skjematype Beskrivelse Krav
Popup-skjemaer Vises som innhold som svever som et overlegg over butikken. Finn ut mer om innstillingene du kan konfigurere for popup-skjemaer. For å vise popup-skjemaer i butikken, må du installere Forms-appinnbyggingen for temaer i temaet ditt. Finn ut mer om bestemte innstillinger du kan konfigurere for popup-skjemaer.
Innebygde skjemaer Vises i butikken i en bestemt seksjon av temaet, for eksempel på en side. Finn ut mer om innstillingene du kan konfigurere for integrerte skjemaer. For å vise integrerte skjemaer i butikken må du bruke et Online Store 2.0-tema og installere Forms-temaappintegrasjonen i temaet.

Opprett et skjema

Du kan opprette et skjema i Forms-appen i Shopify-administrator. Før du oppretter et skjema, må du installere Forms-temaappintegrasjonen i temaet for å vise det i butikken.

Når du oppretter et skjema, aktiveres det automatisk i butikken. Finn ut mer om å administrere skjemaer.

Trinn:

1. Gå til Apper > Skjemaer fra Shopify-administratoren.
  2. Klikk på Opprett skjema.
  3. Velg om du vil opprette et popup-skjema eller et integrert skjema.
  4. Angi et navn for skjemaet.
  5. Klikk på Opprett.
  6. Konfigurer skjemaet basert på preferanser for innstillinger. Finn ut mer om skjemainnstillinger.
  7. Klikk på Lagre.

Opprett et skjema ved hjelp av duplisering

Du kan duplisere et skjema for å opprette et nytt skjema som inneholder alle feltene, innstillingene og konfigurasjonene til et eksisterende skjema.

Når du har opprettet et skjema med duplisering, blir det nye skjemaet inaktivt som standard. Finn ut hvordan du aktiverer et skjema.

Trinn:

1. Gå til Apper > Forms fra Shopify-administrator.
  2. Klikk ... ved siden av skjemaet du vil duplisere.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du Dupliser skjema.
  4. Valgfritt: Rediger skjemainnstillingene du vil endre, og klikk deretter på Lagre.