Opprett skjemaer

Du kan bruke Forms-appen til å opprette et skjema som ber kundene om å registrere seg på en liste for e-postmarkedsføring. Skjemaet kan tilpasses i skjemainnstillingene, slik at det passer merkevaren og innhenter kundeopplysninger på en personvernmessig riktig måte.

Du kan vise et popup-skjema, integrert skjema eller begge deler samtidig i butikken. Finn ut mer om skjematyper.

Hensyn

Før du bruker Forms-appen bør du se gjennom følgende vurderinger:

• Skjemaer vises bare i butikken hvis de er aktivert. Skjemaer er aktivert som standard når de opprettes.
  • Skjemaer støttes ikke på flere språk, og er ikke kompatible med Translate & Adapt-appen.
  • For å finne ut mer om forskjellen mellom popup- og integrerte skjemaer og krav knyttet til dem, kan du se Skjematyper.
  • Hvis du bruker både et popup-skjema og et integrert skjema i butikken, og du deaktiverer integrering av Forms-temaappen, vises popup-skjemaet bare på sidene som også inneholder det integrerte skjemaet. Deaktiver skjemaet for å forhindre at det vises et popup-skjema på noen sider.
  • Når en kunde sender inn et skjema, opprettes det bare en kundeprofil dersom de er en ny kunde. Eksisterende kunder får matchet opplysningene til profilen sin, uten endringer i e-postadresse eller telefonnummer.

Skjematyper

Du kan opprette enten et popup- eller et integrert skjema:

Skjematyper, beskrivelser og krav
Skjematype Beskrivelse Krav
Popup-skjemaer Vises som innhold som svever som et overlegg over butikken. Finn ut mer om innstillingene du kan konfigurere for popup-skjemaer. For å vise popup-skjemaer i butikken, må du installere Forms-appinnbyggingen for temaer i temaet ditt. Finn ut mer om bestemte innstillinger du kan konfigurere for popup-skjemaer.
Innebygde skjemaer Vises i butikken i en bestemt seksjon av temaet, for eksempel på en side. Finn ut mer om innstillingene du kan konfigurere for integrerte skjemaer. For å vise integrerte skjemaer i butikken, må du bruke et Online Store 2.0-tema.

Opprett et skjema

Du kan opprette et skjema i Forms-appen i Shopify-administrator. Når du har opprettet et skjema, aktiveres det i butikken. Finn ut mer om å administrere skjemaer.

Trinn:

1. Gå til Apper > Forms fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Opprett skjema.
  3. Velg om du vil opprette et popup-skjema eller et integrert skjema.
  4. Angi et navn for skjemaet.
  5. Klikk på Opprett.
  6. Konfigurer skjemaet basert på preferanser for innstillinger. Finn ut mer om skjemainnstillinger.
  7. Klikk på Lagre.

Dupliser et skjema

Du kan duplisere et skjema for å opprette et nytt skjema som inneholder alle feltene, innstillingene og konfigurasjonene til et eksisterende skjema.

Når du har opprettet et skjema med duplisering, blir det nye skjemaet inaktivt som standard. Finn ut hvordan du aktiverer et skjema.

Trinn:

1. Gå til Apper > Forms fra Shopify-administrator.
  2. Klikk ... ved siden av skjemaet du vil duplisere.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du Dupliser skjema.
  4. Valgfritt: Rediger skjemainnstillingene du vil endre, og klikk deretter på Lagre.