Administrer formularer

Når du har oprettet en formular, kan du foretage handlinger for at administrere dine formularer fra appens hovedside, såsom at aktivere, omdøbe eller slette en formular. Du kan også se analyser af dine formularer og oprette kundesegmenter.

Aktivér en formular

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ... ud for den formular, du vil aktivere.
  3. Klik på Slå til.

Formularer kan også aktiveres på siden for en bestemt formular. Klik på den formular, du vil aktivere, og klik derefter på Slå formular til.

Deaktiver en formular

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ... ud for den formular, du vil deaktivere.
  3. Klik på Slå fra.

Formularer kan også deaktiveres på en bestemt formulars side. Klik på den formular, du vil deaktivere, og klik derefter på Slå formurlar fra.

Omdøb en formular

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ... ud for den formular, du vil omdøbe.
  3. Klik på Omdøb formular.
  4. Angiv det nye navn til formularen.
  5. Klik på Gem.

Formularer kan også omdøbes på en bestemt formulars side.Klik på den formular, du vil omdøbe, klik på Flere handlinger, og klik derefter på Omdøb.

Slet en formular

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ... ud for den formular, du vil slette.
  3. Klik på Slet formular, og klik derefter på Slet formular.

Formularer kan også slettes på siden for en bestemt formular. Klik på den formular, du vil slette, klik på Flere handlinger, klik på Slet, og klik derefter på Slet formular.

Slå meddelelser til for en formular

Hvis du vil modtage en mailbesked, hver gang en kunde sender en formular, kan du aktivere meddelelser i dine Forms-indstillinger.

Trin:

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den formular, du vil administrere notifikationer for.
  3. I afsnittet Mailbeskeder markerer du Send en mail for hver indsendelse af denne formular.
  4. Klik på Gem.

Formularanalyser

Du kan se analyser om dine formularer fra siden Oversigt i Forms-appen i din Shopify-administrator. Denne side viser en liste over alle dine formularer og indeholder følgende oplysninger:

• Rabat: Om formularen har en tildelt rabat.
  • Status: Om formularen er aktiv eller inaktiv.
  • Visninger: Hvor mange gange formularen er blevet vist.
  • Indsendelser: Hvor mange gange en kunde har udfyldt og sendt formularen.
  • Fuldførelsesrate: Antallet af indsendte formularer divideret med det samlede antal visninger.

Oversigten viser som standard alle dine formularer, men du kan filtrere visningen, så den kun viser aktive eller inaktive formularer.Du kan udføre handlinger for at administrere dine formularer fra hovedsiden i appen, f.eks. aktivere, omdøbe eller slette en formular.

Opret et kundesegment

Du kan oprette et kundesegment til alle dine formularer. Når du har oprettet et kundesegment fra en formular, kan du bruge segmentet til at sende en mail til disse kunder eller give dem en rabat.

Trin:

1. Gå til Apps > Forms i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den formular, du vil oprette et kundesegment for.
  3. Klik på Se segment.
  4. Valgfrit: Anvend alle yderligere filtre, du vil føje til kundesegmentet, i feltet Nyt segment.
  5. Klik på Anvend, og klik derefter på Gem segment.
  6. Angiv et navn til dit segment i feltet Segmentnavn i dialogboksen Gem som nyt segment, og klik på Gem.
  7. Valgfrit: Klik på Brug segment, og følg derefter anvisningerne for at sende en mail eller rabat til kunderne i dit segment.

Integration af Shop-app

Forms-appen er automatisk integreret med Shop-appen. Kunder, der bruger Shop-appen, kan automatisk anvende rabatkoder, de har modtaget, ved at udfylde formularen i forbindelse med betalingen.