Komentosarjojen julkaiseminen ja julkaisemisen peruuttaminen

Julkaise komentojonojasi kaupassasi ja poista julkistuksia Script Editoria käyttäen.

Kun olet luonut komentosarjat ja testannut ne, voit julkaista ne kaupassasi. Julkaistava komentosarja toimii kaupassasi, kun se käynnistyy. Esimerkiksi rivikohtanimikkeiden komentosarja suoritetaan aina, kun ostoskoriin tehdään muutos.

Voit julkaista yhden komentosarjan per komentojonotyyppi kerrallaan. Voit esimerkiksi julkaista rivikomentokomentosarjat ja toimitushinnat. et voi julkaista kahta rivikomentokomentosarjaa samanaikaisesti.

Kun julkaiset komentosarjan, tapahtuu seuraavat:

• Kaikki komentosarjoihin liitetyt virhemäärät tyhjennetään, ja virheet sisältävät tietoja katoaa komentosarjasta.
  • olet tilannut automaattisesti kyseiselle komentosarjalle lähetettävään ilmoitussähköpostiin. Aina kun komentojonossa ilmenee tuotantovirhe, saat virheviestin virheestä sähköpostitse.

Komentosarjan julkaiseminen ei käytä alennuksia olemassa oleville ostoskarteille. Samoin komentosarjan julkaisemisen peruuttaminen ei poista alennuksia, joita komentosarja on käyttänyt olemassa oleviin ostoskanoihin.

Voit myös ajoittaa rivikohtaa ja lähetyskomentosarjoja, jotka suoritetaan tapahtumien aikana Launchpad-sovellusta käyttäen.

Kun olet julkaissut komentosarjan, se toimii verkkokaupassasi ja kaikissa sellaisissa Sovellusliittymissä ja SDK: issa, joissa on sisäänrakennettu:

Voit julkaista komentosarjan:

1. klikkaa Script Editorissa sen tekstieditorinnimeä, jonka haluat julkaista.

2. Tallenna muutokset komentojonossa klikkaamalla Julkaise tai Tallenna ja julkaise ja julkaise se.

Peruuta käsikirjoitusta koskeva julkaisu

Komentosarjan julkaisemisen peruuttaminen ei poista alennuksia, joita komentosarja on käyttänyt olemassa olevissa ostosmatoissa.

Voit peruuttaa komentosarjan julkaisemisen:

1. klikkaa Script Editorissasen julkaistun komentosarjan nimeä, jonka julkaisemisen haluat peruuttaa.

2. Jos haluat tehdä komentosarjasta julkaisemattoman luonnoksen, Klikkaa Peruuta julkaisu.

Seuraavat vaiheet

Kun olet julkaissut komentosarjasi, voit päivittää Liquid-mallitiedostosi niin, että myyntipaikkasi reagoi komentosarjoihin tekemiisi muutoksiin.

Lisätietoja aiheesta