Shopify-komentosarjojen testaus ja virheenkorjaus

Voit testata komentojonojasi ja korjata niissä olevia virheitä Script Editorissa.

Script Editor tarkistaa koodistasi perusvirheet, kun kirjoitat komentosarjaa:

Virheilmoitukset Script Editorissa

Se raportoi myös virheistä, joita ilmenee julkaistuissa komentosarjoissa, ja lähettää sinulle sähköpostiviestin, kun näitä virheitä ilmenee:

Kuvakaappaus julkaistujen komentosarjojen virheistä Script Editorissa

Sinun on hyvä korjata sellaiset virheet kuten syntaksivirheet ennen kuin kokeilet tai julkaiset komentosarjan. Jos komentosarjassasi on syntaksivirheitä, komentosarjasi testaaminen ei todennäköisesti toimi.

Jos tarvitset lisätietoja komentosarjavirheestä, siirrä hiiren osoitin punaisen x-kuvakkeen päälle Script Editorin reunassa:

Vie hiiri Script Editorin reunassa X:n ylle, mikä näyttää syntaksivirheiden tiedot.

Komentosarjojen kopiointi

Jos sinun täytyy testata tai korjata julkaistua komentosarjaa, koska se sisältää virheitä, monista komentosarja ja julkaise se. Sinun kannattaa korjata julkaistu komentosarja silloin, kun virhe ilmenee, koska tässä versiossa on siihen liitetyt virhetiedot.

Komentosarjaan liitettyjä tuotantovirheen tietoja ei kopioida, kun monistat komentosarjan.

Komentosarjan monistaminen:

1. klikkaa Script Editorissasen komentosarjan nimeä, jonka haluat monistaa.

2. Tee kopio komentosarjasta klikkaamalla Luo kopio.

Korjaa tuotantovirheet

Tuotantovirheen korjaaminen:

1. Luo kopio virheitä sisältävästä komentosarjasta.

2. Julkaise monistettu komentosarja niin, että kaupassasi on asiakkaille saatavilla oleva versio komentosarjasta. Tässä vaiheessa oletetaan, että komentosarjassa ei ole niin montaa virhettä, että se olisi poistettava kaupastasi.

3. Korjaa alkuperäinen komentosarja käyttämällä siihen liitettyjä virhetietoja.

Testaa komentosarja

Kun käsittelet komentosarjaa, voit testata sitä Script Editorissa ja varmistaa että se toimii, ennen kuin julkaiset sen kaupassasi.

Komentosarjan testaaminen:

1. Avaa Script Editorissa komentosarja, jota haluat testata.

2. Jos haluat muokata testikoria, klikkaa Syöte. Voit myös napauttaa Molemmat nähdäksesi komentosarjan koodin ja testikorin samalla kertaa.

Syötenäkymässä näkyvät vaihtoehdot komentosarjan testaamiseen käytettävän korin muokkaamiseksi. Voit lisätä tuotteita, asiakkaita, alennuskoodeja, asiakastietoja ja toimitustietoja sen perusteella, miten haluat testata komentosarjasi.

- Etsi ja lisää tuotteita testitilaukseen Tuotteet-osiosta. - Etsi ja lisää alennuskoodeja testitilaukseen Alennuskoodi-osiosta. - Etsi ja lisää asiakkaita testitilaukseen Customer Information -osiosta. - Muuta testitilauksen toimitusosoitetta Toimitusosoite-osiossa napauttamalla Lisää tai Muokkaa.

1. Klikkaa Suorita komentosarja nähdäksesi muutokset, jotka komentosarja tekee testikoriisi.

Jos komentosarja on suoritettu onnistuneesti, Ulostulo-osio päivittyy näyttämään komentosarjan tekemät muutokset. Jos Ulostulo-osio ei muutu tai siinä on odottamattomia muutoksia, komentosarjassa saattaa olla virheitä. Selvitä mahdolliset komentosarjavirheet valitsemalla Ruby Source Code -osiosta Konsoli-ruutu:

Konsoli-ruutu raportoi komentosarjan resurssien käytön. Monimutkaiset komentosarjat käyttävät enemmän resursseja. Komentosarjoihin on saatavilla rajallinen määrä prosessointia ja muistia.

2. Kun olet valmis:

- Päivitä ja tallenna julkaisematon komentosarjan luonnos napauttamalla Tallenna luonnos. - Päivitä ja julkaise komentosarja napauttamalla Ota käyttöön.

Lopeta virheilmoitusten tilaus

Kun julkaiset komentosarjan, tilaat automaattisesti kyseisestä komentosarjasta lähetettävät ilmoitussähköpostit. Aina kun komentosarjassa ilmenee tuotantovirhe, saat viestin virheestä sähköpostitse. Tämän jälkeen voit avata Script Editorin, josta saat lisätietoja virheestä ja voit korjata sen.

Kun olet vastaanottanut yhden sähköpostiviestin, voit lopettaa niiden tilaamisen. Jos haluat lopettaa tilaamisen, avaa virheen Tuotantovirhe-sivu ja klikkaa Peruuta tilaus.

Seuraavat vaiheet

Kun olet tyytyväinen komentosarjaasi, voit julkaista sen kaupassasi. Voit myös päivittää Liquid-mallitiedostot niin, että verkkokauppasi reagoi komentosarjojesi muutoksiin.

Lisätietoja

Lisätietoja aiheesta: