Shopify Scriptsin vaatimukset ja rajoitukset

Jotkin Shopify Scriptsin rajoitukset parantavat tietoturvaa ja varmistavat, että komentosarjat voivat toimia riippumatta siitä, montako asiakasta kauppaasi käyttää kerrallaan. Muista seuraavat rajoitukset, jos kehität komentosarjoja Shopify-kaupallesi.

Verkkokauppa ja kauppapaikan API

Kun luot komentosarjan tai muokkaat sitä, valitse, käytetäänkö sitä vain verkkokaupassa vai verkkokaupassa ja seuraavissa sovelluksissa:

Verkkosivullasi on oltava sisäänrakennettu ostoskoritoiminto, jotta komentosarjat toimivat, joten et voi käyttää komentosarjoja Osta-painikkeiden tai Facebook and Instagram by Meta ‑myyntikanavalla.

Julkaistut komentosarjat

Vain yksi komentosarja komentosarjatyyppiä kohti voidaan julkaista kerrallaan. Voit esimerkiksi julkaista rivikomentokomentosarjat ja toimitushinnat. et voi julkaista kahta rivikomentokomentosarjaa samanaikaisesti.

Enimmäismäärä Shopify komentosarjoja

Voit luoda enintään 200 Shopify-komentosarjaa.

Tilausluonnokset

Rivikohtien komentosarjat, lähetyskomentosarjat ja maksukomentosarjat eivät toimi tilausluonnosten tai tilausluonnosten kassalla.

Metakentät

Shopify Scripts ei voi käyttää metakenttiä.

Ostoskoris/kassasmääritteet

Shopify Scripts ei voi käyttää Shopify Liquid -ostoskoriominaisuuksia. Voit kerätä nämä määritteet ostoskorisivuille ja kerätä lisätietoja asiakkailtasi, mutta et voi luoda komentojonoja, joissa käytetään näitä määritteitä.

Alennuskoodit

Scripts tietää, sovelletaanko alennuskoodia, alennuksen määrän ja alennuksen tyypin, kuten kiinteä summa, prosenttimäärä tai toimitus. Scripts ei tiedä alennuskoodin soveltamismenetelmää, esimerkiksi onko koodi tuotekohtainen tai tuotekohtainen. Tämä tarkoittaa, että Scripts ei tiedä alennuksen jälkeistä kokonaissummaa tai automaattisia alennuksia.

Rivikohta- ja toimituskomentosarjat, joita käytetään ostoskoriin sovellettavissa alennuksissa, eivät ole yhteensopivia alennusten yhdistelmien kanssa. .discount_code-menetelmä voi palauttaa vain yhden alennuskoodin. Ostoskoreja, joissa on useita alennuskoodeja käyttäviä alennusten yhdistelmiä, ei tueta.

Rivikohdat

Komentosarjat eivät voi lisätä tuotteita ostoskoriin tai nostaa tuotteen hintaa.

Toimituskulut

Komentosarjat eivät voi lisätä toimituskulun hintaa.

Monivaluuttainen

Komentosarjasi eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla usean valuutan kanssa. Siirrä komentosarjat Shopify Functionsiin varmistaaksesi, että komentosarjasi toimivat ostoskorissa tai kassalla, joiden valuutta on jokin muu kuin kaupan ensisijainen valuutta.

Tavalliset lausekkeet

Säännöllisten lausekkeiden vastaavuutta ei tueta. Jos olet luomassa rivikohdan komentosarjaa, voit kiertää ongelman jollakin seuraavista tavoista:

• split tapa
  • start_with ja end_with menetelmää
  • include tapa

Teemat

Saatat joutua päivittämään Liquid-teemasi, jotta se tukee komentosarjojasi eikä hämmennä asiakkaitasi. Kaikki teemat eivät esimerkiksi näytä rivikohtien alennuksia ostoskorissa. Jos tämä kuulostaa tutulta, sinun täytyy muokata teemasi niin, että se näyttää rivikohtien alennukset ostoskorissa. Lue lisää erilaisista muutoksista, joita voit tehdä Liquid-teemaasi.

Resurssit

Komentosarja voi käyttää rajallisesti suoritin- ja muistikapasiteettia. Komentosarjalle varatut resurssit riippuvat ostoskorin koosta ja komentosarjan edellyttämien laskutoimitusten määrästä. Shopify seuraa näitä resurssirajoituksia varmistaakseen, etteivät ne estä komentosarjan oikeanlaista toimintaa.

Kun testaat komentosarjaa, Script Editor -konsoli tulostaa niiden varattujen resurssien prosenttiosuuden, jotka komentosarjalla on käytössä.

Syötte/lähtö

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Shopify Scripts ‑komentosarjoilla ei ole syöte-/tulosominaisuutta. Tämä tarkoittaa, etteivät komentosarjat voi suorittaa verkkopyyntöjä tai tietokantakutsuja eivätkä ne saa syötettä käyttäjältä.

puts-menetelmää voidaan käyttää tekstin tulostamiseksi konsoliin Script Editor ‑sovelluksessa.

Aika ja satunnaisuus

Komentosarjat eivät voi sisältää satunnaisia tai aikaan perustuvia laskelmia. Shopify Scripts ei voi käyttää Time-objektia ja rand-tapaa.

Koska komentosarjat suoritetaan joka kerta, kun ostoskorin kokonaissumma lasketaan uudelleen, ajan tai satunnaisen numeron tuottamiseen perustuvien komentosarjojen tulos voi olla ennalta arvaamaton tai sekava, jos asiakas tekee ostoskoriin muutoksia usein. Voit kuitenkin ajoittaa komentosarjojen suorittamisen tapahtumien kanssa samanaikaiseksi Launchpad-sovelluksen avulla.

Komentosarjan merkkirajoitus

Voit luoda komentojonoja, joissa on enintään 40 960 merkkiä.

Toistotilaukset

Jos rivikohta- ja toimituskomentosarjasi luovat tilaustuotteelle alennuksen, alennus koskee tällöin seuraavia maksuja:

• vain toimituskohtaisen maksun ensimmäinen maksu, ei koske ajastettuja tilauksia
  • ennakkoon maksetun toistuvan tilauksen koko summa.

Lue lisää tilauksista ja komentosarjoista.

Nopeutetut maksut

Kun käytät Shopify Scriptsissä nopeutettuja kassavaiheita, toimitusalennuksia sovelletaan sen jälkeen, kun asiakas on valinnut nopeutetun kassavaiheen. Tämän vuoksi tilausten hinnanmuutokset eivät näy asiakkaan laitteessa tai selaimessa. Asiakkaat näkevät nopeutetussa kassavaiheessa alkuperäisen hinnan, mutta heiltä veloitetaan oikea alennettu hinta.

Shopify Point of Sale (POS) -sovellus

Shopify Scripts ei toimi Shopify Point of Sale (POS) ‑sovelluksen kanssa.

Maksuportaalien nimeäminen uudelleen

Et voi nimetä uudelleen maksuportaaleja, joiden nimenä näytetään kuvia tai logoja. Maksuportaalit, joiden nimien vieressä on logokuvia, voidaan nimetä uudelleen.