Sidekickin käytön aloittaminen

Voit toimia vuorovaikutteisesti Sidekickin kanssa Shopify Adminin chattikäyttöliittymän kautta tietokoneilla. Pääset Sidekickiin miltä tahansa Shopify Adminin sivulta klikkaamalla ylänavigointipalkissa olevaa Sidekick-kuvaketta ja esittämällä sille kysymyksen tai antamalla sille ohjeen chatin kautta.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää Sidekickiä, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Sinulla on pääsy Shopify Adminiin tietokoneelta. Sidekick ei ole käytettävissä mobiililaitteilla.
  • Tilisi kielen on oltava englanti.
  • Hyväksyt varhaiseen pääsyyn osallistumista koskevat luottamuksellisuusvaatimukset.

On suositeltavaa, että asetat teemaksi Dawn version 11.0.0 tai sitä uudemman. Sidekick on koulutettu ja optimoitu tekemään muokkauksia Dawniin, jolloin muissa teemoissa saattaa ilmetä virheitä.

Sidekickin käyttäminen

Sidekickiin pääsee miltä tahansa Shopify adminin sivulta. Voit kommunikoida Sidekickin kanssa aivan kuin chattaisit toisen henkilön kanssa.

Jos haluat lisätietoja siitä, mitä Sidekickillä voi tehdä, katso Sidekickin ominaisuudet -kohtaa.

Vaiheet:

1. Kirjaudu Shopify adminiin.
  2. Avaa Sidekick-chattikäyttöliittymä klikkaamalla Sidekick-kuvaketta.
  3. Kirjoita Kysy mitä tahansa... -kenttään normaalikielinen komento tai kysymys.
  4. Lähetä komento tai kysymys Sidekickille paperilennokkikuvaketta klikkaamalla.
  5. Riippuen siitä, minkä tyyppisen vastauksen saat Sidekickista, sinun on ehkä klikattava lisäpainiketta:

• Klikkaa > siirtyäksesi Sidekickin osoittamalle sivulle tai resurssiin.
    • Ota luotu sisältö käyttöön kaupassasi klikkaamalla Käytä.
  6. Valinnainen: Jos haluat, että Sidekick generoi uuden vastauksen, yritä uudelleen klikkaamalla .

7. Valinnainen: Klikkaa vastauksen alla olevaa peukalo ylös - tai peukalo alas -kuvaketta antaaksesi Sidekickin vastauksen laatua koskevaa palautetta.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.