Sidekickin ominaisuudet

Tekoälytekniikan uusimman kehityksen myötä Sidekick pystyy esimerkiksi luomaan sisältöä, viittaamaan ja vastaamaan myymäläsi asetuksia ja määrityksiä koskeviin suoriin kysymyksiin, generoimaan raportteja ja ehdottamaan markkinointikampanjoita. Jos Sidekick ei pysty suoraan suorittamaan jotain toimintoa, se antaa ohjeet sinulle siitä, miten voit tehdä toiminnon itse.

Rajoitukset

Sidekickin tällä hetkellä saatavilla oleviin ominaisuuksiin liittyy joitain rajoituksia:

• Sidekick ei pysty keskustelemaan asiakkaittesi kanssa tai hoitamaan asiakastukikeskusteluja puolestasi.
  • Sidekick ei voi jakaa muiden Shopify-kauppiaiden yksityisiä tietoja sinulle.
  • Sidekick ei koskaan saa tehdä muutoksia kauppaasi ilman omaa hyväksyntääsi, ja se vain esittää sinulle eri vaihtoehtoja tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi.
  • Sidekick ei voi muokata kaupan teeman tai tuoteluettelosi kuvia.
  • Sidekick on koulutettu ja optimoitu auttamaan Dawn-teeman version 11.0.0 tai sitä uudemman muokkauksessa. Muiden teemojen muokkaamisessa voi esiintyä virheitä.
  • Sidekick ei tallenna chattihistoriaasi. Jos suljet Sidekickin chatti-ikkuna, et voi palauttaa chattihistoriaasi tai aiemmin luotuja vastauksia Sidekickista.

Ominaisuudet

Sidekickilla on seuraavat ominaisuudet:

Apu ja ohjeistus

Sidekick antaa ohjeet tehtävien vaiheittaiseen suorittamiseen Shopifyssa sekä tuottaa luetteloita tai eri vaihtoehtoja kyselysi perusteella. Kun Sidekick ei pysty tekemään pyytämääsi toimintoa tai palauttamaan pyytämiäsi tietoja, se näyttää apu- tai ohjekortin, joka opastaa sinua suorittamaan toiminnon itse tai näyttämään tiedot itse. Sidekick myös siirtää sinut haluamallesi Adminin sivulle antamiesi ohjeiden mukaan.

Sisällönluonti

Voit antaa Sidekickille kehotteen, joka pyytää käyttövalmiit kopiot monista eri sovelluksista. Sidekick pystyy auttamaan tehtävissä, kuten sähköpostien luomisessa, kaupan sisällön muokkaamisessa ja blogipostausten luomisessa. Katso Huomioitavaa automaattisen tekstin luomisesta -kohtaa.

Sidekick voi suorittaa seuraavat tehtävät:

• Täyttää peruskentät tai lomakkeet millä tahansa Adminin sivulla antamiesi suorien ohjeiden perusteella.
  • Selittää, miksi jokainen luotu vaihtoehto saattaa olla sopiva.
  • Luoda lisävaihtoehtoja antamiensa ensimmäisten ehdotusten lisäksi.
  • Luoda tai muokata tuotteita, versioida, alennuksia ja kokoelmia antamiesi suorien ohjeidesi perusteella.
  • Luoda uusia asiakassegmenttejä ja antaa yhteenvedon nykyisistä asiakassegmentistä.

Kun Sidekick on luonut sisältöä johonkin kenttään, kenttä korostuu violetilla, jolloin voit tunnistaa kentät, johon Sidekick on lisännyt sisältöä, sekä tarkastella niitä.

Tietoanalyysi

Sidekickillä voit luoda mukautettuja asiakassegmenttejä luonnollista kieltä käyttäen.

Sidekick voi suorittaa seuraavat tehtävät:

Teeman muokkaaminen

Sidekick pystyy muokkaamaan teeman asetuksia ja antamaan suosituksia, joilla voit saada kaupallesi haluamasi tyylin. Sinun on tallennettava Sidekickin teemoihin tekemät muutokset manuaalisesti.

Sidekick voi suorittaa seuraavat tehtävät:

• Ottaa käyttöön teemoihin tehdyt muutokset, myös sellaisissa teemoissa, joita ei ole vielä julkaistu
  • Käsitellä värejä, pyöreyttä, typografiaa, harvennusta ja ostoskorin sijaintia tarkoituksena luoda kauppaan haluttu estetiikka. Esimerkiksi: "Anna kaupalle enemmän retrohenkisyyttä"
  • Selittää antamansa suunnitteluvalinnat ja miksi niillä saadaan aikaiseksi tietty esteettinen vaikutelma.

Palautteen lähettäminen Sidekickin vastauksista

Kun Sidekick generoi vastauksen tai ohjeita, voit antaa palautetta vastauksen laadusta suoraan Sidekick-chattikäyttöliittymästä. Lisää arvio klikkaamalla jotain seuraavista kuvakkeista Sidekickin antaman relevantin vastauksen alla:

• Peukalo ylös (👍): Klikkaa osoittaaksesi, että vastaus oli hyödyllinen.
  • Peukalo alas (👎): Klikkaamalla tätä voit kertoa, että vastaus ei ollut hyödyllinen.

Jos klikkaat vahingossa väärää kuvaketta, voit poistaa arviosi napauttamalla sitä uudelleen. Jos päätät myöhemmin muuttaa vastausarviosi, voit muuttaa sitä klikkaamalla vastakkaista kuvaketta.

Kun olet napauttanut kuvaketta lisätäksesi arvostelun, voit klikata Lisää kommentti avataksesi valintaikkunan, jossa voit antaa tarkempaa palautetta Sidekickin vastauksesta. Lisäkommenttien ja palautteen lisääminen on valinnaista, mutta ajatusten jakaminen keskustelusta voi auttaa meitä parantamaan Sidekickin toimintoja. Voit antaa palautetta sekä Sidekickin antamista hyödyllisistä että vähemmän hyödyllisistä vastauksista. Kun olet lisännyt yksityiskohtaisemman palautteesi, klikkaa Lähetä.