Sidekick-funktionalitet

Sidekick er drevet af de nyeste udviklinger inden for teknologi med kunstig intelligens og kan generere indhold, referere og besvare spørgsmål om dine butiksindstillinger og -konfiguration direkte, oprette rapporter, foreslå markedsføringskampagner og meget mere. Hvis Sidekick ikke kan udføre en handling direkte, giver funktionen vejledning til, hvordan du kan gøre det selv.

Begrænsninger

Der er visse begrænsninger for den funktionalitet, som i øjeblikkeligt er tilgængelige via Sidekick:

• Sidekick kan ikke tale med dine kunder eller håndtere kundesupportsamtaler på dine vegne.
  • Sidekick kan ikke dele private oplysninger eller data fra andre Shopify-shopejere med dig.
  • Sidekick har aldrig tilladelse til at foretage ændringer af din butik uden din godkendelse og viser kun valgmuligheder, som du kan gennemgå og godkende.
  • Sidekick kan ikke redigere billeder i butikstemaer eller på din produktliste.
  • Sidekick er blevet trænet og optimeret til at hjælpe med at foretage redigeringer af Dawn-temaet version 11.0.0 eller nyere. Der kan opstå fejl, hvis der anvendes andre temaer.
  • Sidekick gemmer ikke din chathistorik. Hvis du lukker dit Sidekick-chatvindue, vil du ikke kunne gendanne din chathistorik eller tidligere genererede svar fra Sidekick.

Funktionalitet

Sidekick indeholder følgende funktionalitet:

Hjælp og vejledning

Sidekick kan angive trinvise vejledninger til at udføre opgaver i Shopify og angive lister eller forskellige valgmuligheder baseret på din forespørgsel. Når Sidekick ikke kan udføre en anmodet handling eller returnere de ønskede oplysninger, vil Sidekick angive et hjælpe- eller oplysningskort, der kan vejlede dig til, hvordan du selv kan udføre handlingen eller se oplysningerne. Sidekick kan også hjælpe dig med at navigere til alle sider i administratoren baseret på dine instruktioner.

Generering af indhold

Du kan give Sidekick en prompt for at modtage brugsklar tekst til en række forskellige anvendelser. Sidekick kan hjælpe med opgaver som f.eks. oprettelse af mails, redigering af butiksindhold og generering af blogopslag. Se Overvejelser ved brug af automatisk tekstgenerering.

Sidekick kan udføre følgende opgaver:

• Udfylde grundlæggende felter eller formularer på enhver side i administratoren baseret på dine direkte instruktioner
  • Forklare, hvorfor hver af de genererede valgmuligheder kan være passende
  • Generere flere valgmuligheder ud over de første forslag, du får
  • Oprette eller redigere produkter, varianter, rabatter og kollektioner baseret på dine direkte instruktioner
  • Oprette nye kundesegmenter og angive en oversigt over et eksisterende kundesegment

Når Sidekick har genereret indhold i et felt, fremhæves feltet med lilla, så du kan identificere og gennemgå de felter, hvor Sidekick har tilføjet indhold.

Dataanalyse

Sidekick giver dig mulighed for at oprette tilpassede kundesegmenter ved hjælp af naturligt sprog.

Sidekick kan udføre følgende opgaver:

Temaredigering

Sidekick kan redigere temaindstillinger og komme med anbefalinger, der kan hjælpe dig med at opnå en bestemt stil i din butik. De ændringer, som Sidekick anvender på temaer, skal gemmes manuelt af dig.

Sidekick kan udføre følgende opgaver:

• Anvend ændringer på temaer, herunder temaer, der ikke er udgivet i øjeblikket
  • Arbejd med farver, rundhed, typografi, afstand, skygger og placering af indkøbskurven med fokus på at opnå en bestemt æstetik i butikken. For eksempel: “Giv min butik et mere retro udtryk”
  • Forklar designvalg, og hvorfor de bidrager til en bestemt æstetik

Indsend feedback til Sidekicks svar

Når Sidekick genererer et svar eller et sæt med instruktioner, kan du give feedback om kvaliteten af svaret direkte i Sidekicks chatgrænseflade. Klik på ét af følgende ikoner under det relevante svar fra Sidekick for at tilføje en bedømmelse:

• Tomlen opad (👍): Klik for at indikere, at dette svar var nyttigt.
  • Tomlen nedad (👎): Klik for at indikere, at dette svar ikke var nyttigt.

Hvis du kommer til at klikke på et forkert ikon ved en fejl, kan du klikke på det igen for at fjerne din bedømmelse. Hvis du senere beslutter dig for at ændre din bedømmelse af et svar, kan du klikke på det modsatte ikon for at ændre bedømmelsen.

Når du har klikket på et ikon for at tilføje en bedømmelse, kan du klikke på Tilføj kommentar for at åbne en dialogboks og inkludere mere detaljeret feedback om Sidekicks svar. Det er valgfrit at inkludere yderligere kommentarer og feedback, men hvis du deler dine tanker om samtalen, kan det hjælpe os med at forbedre Sidekicks funktionalitet. Du kan inkludere feedback om nyttige og ikke-nyttige svar fra Sidekick. Klik på Send, når du har inkluderet din detaljerede feedback.