Sidekick-funksjoner

Sidekick er drevet av de seneste fremskrittene i kunstig intelligens og kan generere innhold, referere til og svare på direkte spørsmål om butikkinnstillinger og -konfigurasjon, opprette rapporter, foreslå markedsføringskampanjer og mye mer. Hvis Sidekick ikke kan gjennomføre en handling direkte, kan du få instruksjoner om hvordan du kan gjøre det selv.

Begrensninger

Det er noen begrensninger i funksjonen som for øyeblikket er tilgjengelig gjennom Sidekick:

• Sidekick kan ikke snakke med kunder eller håndtere kundestøttesamtaler på dine vegne.
  • Sidekick kan ikke dele personlig informasjon eller data fra andre Shopify-forhandlere med deg.
  • Sidekick har aldri tillatelse til å gjøre endringer i butikken uten din godkjenning og presenterer deg bare for alternativer du må gå gjennom og godkjenne.
  • Sidekick kan ikke gjøre endringer i bilder i et butikktema eller produktlisten.
  • Sidekick er opplært og optimalisert for å bistå med redigeringer i Dawn-temaet i versjon 11.0.0 eller nyere. Feil kan oppstå med andre temaer.
  • Sidekick lagrer ikke chatloggen din. Hvis du lukker Sidekick-chatvinduet, kan du ikke gjenopprette chatloggen eller tidligere genererte svar fra Sidekick.

Muligheter

Sidekick har følgende funksjoner:

Hjelp og veiledning

Sidekick kan gi trinnvise instruksjoner om utførelse av oppgaver i Shopify. Sidekick kan også gi deg lister eller et sett med alternativer basert på spørringen din. Når Sidekick ikke kan utføre en forespurt handling eller returnere den forespurte informasjonen, gir Sidekick et hjelpe- eller instruksjonskort for å veiledede deg til hvordan du kan utføre handlingen eller se informasjonen selv. Sidekick kan også hjelpe deg med å navigere til en hvilken som helst side i administrator, basert på dine instruksjoner.

Innholdsgenerering

Du kan skrive en ledetekst til Sidekick for å motta ferdig tekst for en rekke bruksområder. Sidekick kan bistå med oppgaver som å skrive e-postmeldinger, redigere butikkinnhold og generere blogginnlegg. Se Hensyn ved bruk av automatisk tekstgenerering.

Sidekick kan gjøre følgende oppgaver:

• Fylle ut grunnleggende felter eller skjemaer på en hvilken som helst side i administrator, basert på dine direkte instruksjoner.
  • Forklare hvorfor hvert genererte alternativ kan være passende.
  • Generere flere alternativer ut over de første forslagene du får.
  • Opprette eller redigere produkter, varianter, rabatter og samlinger basert på dine direkte instruksjoner.
  • Opprette nye kundesegmenter og gi et sammendrag av et eksisterende kundesegment.

Når Sidekick har generert innhold i et felt, fremheves feltet i lilla, slik at du kan identifisere og kontrollere feltene Sidekick har lagt til innhold i.

Dataanalyse

Med Sidekick kan du opprette egendefinerte kundesegmenter med bruk av naturlig språk.

Sidekick kan gjøre følgende oppgaver:

Temaredigering

Sidekick kan endre temainnstillinger og gi anbefalinger for å hjelpe deg å oppnå en bestemt stil i butikken. Endringer som legges til i temaer av Sidekick, må lagres manuelt av deg.

Sidekick kan gjøre følgende oppgaver:

• Bruke endringer i temaer, inkludert i temaer som ikke er publisert for øyeblikket
  • Jobbe med farger, avrunding, typografi, mellomrom, skygger og handlekurvplassering, med fokus på å oppnå en bestemt visuell stil i butikken. For eksempel: «Få butikken min til å føles mer retro»
  • Forklare designvalgene, og hvordan de bidrar til en bestemt visuell stil

Send tilbakemeldinger for Sidekicks svar

Når Sidekick genererer et svar eller et sett med instruksjoner, kan du gi tilbakemeldinger om kvaliteten på svaret direkte i chatgrensesnittet i Sidekick. Klikk på et av følgende ikoner under det relevante svaret fra Sidekick for å legge til en vurdering:

• Tommel opp (👍): Klikk for å indikere at dette svaret var nyttig.
  • Tommel ned (👎): Klikk for å indikere at dette svaret ikke var nyttig.

Hvis du klikker på feil ikon ved et uhell, kan du klikke på det på nytt for å fjerne vurderingen. Hvis du senere bestemmer deg for å endre vurderingen din av et svar, kan du klikke på det motsatte ikonet for å endre vurdering.

Når du har klikket på et ikon for å legge til en vurdering, kan du klikke på Legg til kommentar for å åpne en dialogboks og legge inn en mer detaljert tilbakemelding om Sidekicks svar. Det er valgfritt å legge til tilleggskommentarer og tilbakemeldinger, men ved å dele dine tanker om samtalen bidrar du til å forbedre funksjonaliteten i Sidekick. Du kan legge inn tilbakemeldinger om nyttige og unyttige svar fra Sidekick. Klikk på Send inn når du har lagt inn en detaljert tilbakemelding.