Sidekick-mogelijkheden

Sidekick wordt mogelijk gemaakt door de nieuwste trends in AI-technologie en kan content genereren, directe vragen over je winkelinstellingen en -configuratie beantwoorden, rapporten maken, marketingcampagnes voorstellen, en meer. Als Sidekick een actie niet rechtstreeks kan uitvoeren, geeft het instructies over hoe je het zelf kunt doen.

Beperkingen

Er zijn enkele beperkingen aan de mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn via Sidekick:

• Sidekick kan niet met je klanten praten of klantenondersteuning voor je afhandelen.
  • Sidekick kan geen privé-informatie of gegevens van andere Shopify-merchants met je delen.
  • Sidekick mag nooit wijzigingen aanbrengen aan je winkel zonder jouw goedkeuring, en geeft je alleen opties die je kunt bekijken en goedkeuren.
  • Sidekick kan geen afbeeldingen binnen een winkelthema of je productlijst bewerken.
  • Sidekick is geoptimaliseerd om je te helpen bij het bewerken van het Dawn-thema versie 11.0.0 of hoger. Met andere thema's kunnen fouten optreden.
  • Sidekick slaat je chatgeschiedenis niet op. Als je je Sidekick-chatvenster sluit, kun je niet meer bij de chatgeschiedenis of eerder gegenereerde reacties van Sidekick komen.

Mogelijkheden

Sidekick heeft de volgende mogelijkheden:

Hulp en begeleiding

Sidekick kan stapsgewijze instructies geven over het uitvoeren van taken in Shopify en kan lijsten of een aantal opties bieden op basis van je vraag. Wanneer Sidekick niet in staat is om een gevraagde actie uit te voeren of met de gevraagde informatie te komen, biedt Sidekick een hulp- of instructiekaart om je te laten zien hoe je zelf de actie kunt uitvoeren of de informatie kunt bekijken. Sidekick kan je ook helpen naar elke pagina in het beheercentrum te navigeren op basis van je instructies.

Contentgeneratie

Je kunt Sidekick een prompt geven om kant-en-klare kopieën te ontvangen voor verschillende toepassingen. Sidekick kan je helpen bij taken zoals het opstellen van e-mails, het bewerken van winkelcontent en het genereren van blogposts. Raadpleeg Aandachtspunten bij het gebruik van automatische tekstgeneratie.

Sidekick kan de volgende taken uitvoeren:

• basisvelden of formulieren invullen op elke pagina van het beheercentrum, op basis van je directe instructies;
  • uitleggen waarom elke gegenereerde optie geschikt kan zijn;
  • meer opties genereren dan de eerste suggesties die het je geeft;
  • producten, varianten, kortingen en collecties aanmaken of bewerken op basis van je directe instructies;
  • nieuwe klantsegmenten aanmaken en een overzicht geven van een bestaand klantsegment.

Wanneer Sidekick content in een veld heeft gegenereerd, is het veld paars gemarkeerd, zodat je de velden kunt identificeren en kunt controleren waar Sidekick content heeft toegevoegd.

Gegevensanalyse

Met Sidekick kun je aangepaste klantsegmenten maken met behulp van natuurlijk taalgebruik.

Sidekick kan de volgende taken uitvoeren:

Thema's bewerken

Sidekick kan thema-instellingen wijzigen en aanbevelingen doen om je te helpen een bepaalde stijl te realiseren in je winkel. Wijzigingen die door Sidekick worden toegepast op thema's moeten handmatig door jou worden opgeslagen.

Sidekick kan de volgende taken uitvoeren:

• wijzigingen toepassen op thema's, ook op thema's die momenteel niet zijn gepubliceerd;
  • werken met kleuren, afrondingen, typografie, spatiëring, schaduwen en winkelwagenpositie, waarbij Sidekick probeert om een specifieke uitstraling voor de winkel te bereiken, bijvoorbeeld: 'Zorg ervoor dat mijn winkel meer retro voelt'.;
  • de ontwerpkeuzes uitleggen en waarom deze bijdragen aan een specifieke uitstraling.

Feedback indienen voor de reacties van Sidekick

Wanneer Sidekick een antwoord of een reeks instructies genereert, kun je rechtstreeks in de chat-interface van Sidekick feedback geven over de kwaliteit van de reactie. Klik onder de relevante reactie van Sidekick op een van de volgende pictogrammen om een beoordeling toe te voegen:

• Duim omhoog (👍): klik hier om aan te geven dat deze reactie nuttig was.
  • Duim omlaag (👎): klik hier om aan te geven dat dit antwoord niet nuttig was.

Als je per ongeluk op het verkeerde pictogram klikt, kun je er opnieuw op klikken om je beoordeling te verwijderen. Als je later besluit dat je je beoordeling van een reactie wil wijzigen, klik je op het tegenovergestelde pictogram om je beoordeling te wijzigen.

Nadat je op een pictogram hebt geklikt om een beoordeling toe te voegen, klik je op Opmerking toevoegen om een dialoogvenster te openen voor meer gedetailleerde feedback over de reactie van Sidekick. Aanvullende reacties en feedback zijn optioneel, maar het delen van je ideeën over het gesprek kan helpen om de functionaliteit van Sidekick te verbeteren. Je kunt feedback toevoegen over nuttige en niet-nuttige antwoorden van Sidekick. Klik op Verzenden nadat je je gedetailleerde feedback hebt toegevoegd.