Aan de slag met Sidekick

Interactie is mogelijk met Sidekick via een chat-interface in het Shopify-beheercentrum op desktopapparaten. Je hebt toegang tot Sidekick vanaf elke pagina van het Shopify-beheercentrum door op het Sidekick-pictogram boven in de navigatiebalk te klikken en vervolgens te chatten met Sidekick door een vraag te stellen of een instructie te geven.

Op deze pagina

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor het gebruik van Sidekick, dien je aan de volgende vereisten te voldoen:

• Je hebt toegang tot het Shopify-beheercentrum op een desktopcomputer. Sidekick is niet beschikbaar op mobiele apparaten.
  • Je accounttaal is ingesteld op Engels.
  • Je gaat akkoord met de vertrouwelijkheidsvereisten voor deelname aan vroege toegang.

Je wordt aangeraden om je thema in te stellen op Dawn, versie 11.0.0 of hoger. Sidekick is al heel wat jaren geoptimaliseerd voor het bewerken van Dawn, en met andere thema's kunnen er fouten optreden.

Sidekick gebruiken

Sidekick is toegankelijk vanaf elke pagina van je Shopify-beheercentrum. Je kunt communiceren met Sidekick alsof je met een andere persoon chat.

Raadpleeg de Sidekick-mogelijkheden voor meer informatie over wat Sidekick allemaal kan.

Stappen:

1. Log in bij het Shopify-beheercentrum.
  2. Klik op het Sidekick-pictogram om de chat-interface van Sidekick te openen.
  3. Typ in het veld Vraag wat je wil... een commando of vraag in gewoon taalgebruik.
  4. Klik op het pictogram van het papieren vliegtuig om je commando of vraag in te dienen.
  5. Afhankelijk van het type reactie dat je van Sidekick ontvangt, moet je mogelijk op een extra knop klikken:

• Klik op de knop > om naar de aangegeven pagina of bron te navigeren.
    • Klik op Toepassen om de gegenereerde content toe te passen op je winkel.
  6. Optioneel: voor het genereren van een nieuwe reactie van Sidekick klik je op om het opnieuw te proberen.

7. Optioneel: klik op het pictogram voor duim omhoog of duim omlaag onder de reactie om feedback te geven over de kwaliteit van de reactie van Sidekick.