Att komma igång med Sidekick

Du kan interagera med Sidekick via ett chattgränssnitt i Shopify-admin på datorer. Du kan komma åt Sidekick från vilken sida som helst i Shopify-admin genom att klicka på Sidekick-ikonen i det övre navigeringsfältet. Därefter kan du chatta med Sidekick genom att ställa en fråga eller ge en instruktion.

På den här sidan

Krav

Du måste uppfylla följande krav för att vara berättigad till att använda Sidekick:

• Du kommer åt Shopify-admin på en stationär dator. Sidekick är inte tillgänglig på mobila enheter.
  • Ditt kontospråk måste vara inställt till engelska.
  • Du godkänner sekretesskraven för deltagande i tidig åtkomst.

Vi rekommenderar att du ställer in ditt tema till Dawn, version 11.0.0 eller högre. Sidekick har tränats och optimerats för att göra ändringar i Dawn. Med andra teman kan fel uppstå.

Använda Sidekick

Sidekick är tillgängligt från vilken sida som helst i din Shopify-admin. Du kan kommunicera med Sidekick på samma sätt som chattar med en person.

Om du vill ha mer information om vad Sidekick kan göra, se Sidekicks funktioner.

Steg:

1. Logga in på din Shopify-admin.
  2. Klicka på Sidekick-ikonen för att öppna Sidekicks chattgränssnitt.
  3. I fältet Fråga vad som helst ... skriver du in ett kommandot eller en fråga på ett enkelt språk.
  4. Klicka på ikonen med ett pappersflygplan för att skicka in ditt kommandot eller din fråga.
  5. Beroende på vilken typ av svar du får från Sidekick så kan du behöva klicka på ytterligare en knapp:

• Klicka på knappen > för att navigera till angiven sida eller resurs.
    • Klicka på Tillämpa för att tillämpa det genererade innehållet i din butik.
  6. Valfritt: Om du vill återskapa ett nytt svar från Sidekick så klickar du på för att försöka igen.

7. Valfritt: Klicka på ikonen "tumme upp" eller "tumme ner" under svaret för att ge feedback om kvaliteten på Sidekicks svar.