Feilsøke Shopify Shipping-etiketter

Du kan se en feilmelding når du kjøper Shopify Shipping-etiketter i Shopify-administrator.

På denne siden finner du vanlige feilmeldinger ved kjøp av Shopify Shipping-etiketter, og trinnene du kan følge for å løse problemet. Kontakt Shopifys brukerstøtte hvis du fortsatt trenger hjelp.

Adressefeil

Når du kjøper Shopify Shipping-etiketter, kan du se feilmeldinger knyttet til fraktopprinnelse og destinasjonsadresse, som for eksempel hvorvidt adressen oppfyller formateringskravene for adresser fra transportøren du bruker.

Leveringsadressen er ugyldig. Bestillingen har ikke en gyldig leveringsadresse

Hvis du ser feilmeldingen Leveringsadressen er ugyldig. Bestillingen har ikke en gyldig leveringsadresse, må du kontrollere om adressen er feil. Denne meldingen er knyttet til bestillinger som er lagt inn gjennom en salgskanal, som Facebook and Instagram by Meta.

Hvis du prøver å redigere leveringsadressen i Shopify-administrator på bestillingssiden eller siden for kjøp av fraktetiketter, ser du meldingen Leveringsadressen kan ikke redigeres fordi bestillingen er lagt inn på Facebook.

Følg et av følgende alternativer for å løse problemet:

• Opprett et bestillingsutkast med den opprinnelige adressen eller den korrigerte adressen, merk betalingen som betalt hvis du har mottatt betaling for den opprinnelige bestillingen, og kjøp deretter Shopify Shipping-etiketten gjennom den nye bestillingen du har opprettet. Deretter kan du oppfylle den opprinnelige bestillingen med sporingsnummeret fra den nye bestillingen.
  • Kjøp en fraktetikett gjennom din egen transportørkonto eller en tredjepartsapp, og oppfyll deretter bestillingen manuelt.

Tjenesten du valgte, er ikke tilgjengelig mellom opprinnelses- og destinasjonsadressene

Hvis du ser feilmeldingen Tjenesten du valgte, er ikke tilgjengelig mellom opprinnelses- og destinasjonsadressene, betyr det at transportøren har stanset leveranser til en bestemt destinasjon på grunn av en pågående hendelse eller bestemte omstendigheter.

Du finner sider for tjenesteavbrudd for enkelttransportører gjennom følgende koblinger:

For å løse problemet kan du prøve å kjøpe en Shopify Shipping-etikett for en annen transportør, eller du kan kontakte en annen transportør direkte for å kjøpe en etikett utenfor Shopify Shipping.

Adressen for denne bestillingen kunne ikke bekreftes / Denne adressen kan være feil

Hvis du ser feilmeldingen Adressen for denne bestillingen kunne ikke bekreftes eller Denne adressen kan være feil, kan det hende at adressen du bruker, er feil.

Hvis du har kontrollert adressen eller vet at den er riktig, og du likevel kan kjøpe en etikett, kan du ignorere meldingen.

Du kan bruke en nettbasert tjeneste for adressebekreftelse for det landet du sender til, som for eksempel disse:

Du må kontrollere at adressen du bruker, er formatert på samme måte som den er skrevet på transportørens nettsted.

Hvis du vil kontrollere leveringsadresser for steder som ikke dekkes av koblingene ovenfor, kan du bruke Google Maps, DHLs tjeneste for adresseoppslag eller geocode-søkeverktøyet fra Google for Developers.

Hvis du sender til et land som ikke bruker eller krever postnumre, kan du redigere adressen i oppfyllelsestrinnet av bestillingen, og skrive inn 00000 i feltet Postnummer eller ZIP-kode. Da unngår du en feilmelding som indikerer at destinasjonens postnummer er ugyldig.

Adressen du sender fra, kunne ikke bekreftes / Gateadresse for fraktopprinnelsen kreves / Ugyldig postnummer for opprinnelse

Hvis du ser feilmeldingen Adressen du sender fra, kunne ikke bekreftes, Gateadresse for fraktopprinnelsen kreves eller Ugyldig postnummer for opprinnelse, er det et problem med adressebekreftelse av adressen du har oppgitt i seksjonen Innstillinger > Lokalisasjoner i Shopify-administrator, eller en adresse inneholder feil eller manglende informasjon.

Du kan kontrollere om adressen er feil eller ikke, og deretter gjøre eventuelle endringer.

Hvis du har kontrollert adressen eller vet at den er riktig, og du likevel kan kjøpe en etikett, kan du ignorere meldingen.

Kontakt Shopifys brukerstøtte hvis du fortsatt trenger hjelp.

Det oppsto en feil. Prøv på nytt. Adressen til denne bestillingen kunne ikke bekreftes

Hvis du ser feilmeldingen Det oppstod en feil. Prøv på nytt. Adressen for denne bestillingen kan ikke bekreftes, indikerer dette vanligvis at det har vært et stort antall forespørsler til DHL om kjøp av etiketter.

Du kan prøve å kjøpe etiketten på nytt etter en liten stund. Kontakt Shopifys brukerstøtte hvis du fortsatt trenger hjelp.

Denne meldingen er spesifikk for Shopify Shipping-etikettkjøp fra DHL Express.

Adressen du sender til er ugyldig

Hvis du ser feilmeldingen Adressen du sender til er ugyldig, må du kontrollere at leveringsadressen du har oppgitt samsvarer nøyaktig med måten den er skrevet på i DHLs tjeneste for adresseoppslag.

Denne meldingen er spesifikk for Shopify Shipping-etikettkjøp fra DHL Express.

Adresselinjen du sender fra, overstiger 35 tegn / Adresselinjen du sender til, overstiger 35 tegn

Hvis du ser feilmeldingen Adresselinjen du sender fra, overstiger 35 tegn eller Adresselinjen du sender til, overstiger 35 tegn, inneholder adressen en linje som overskrider tegngrensen for den aktuelle adresselinjen for en bestemt transportør.

Du må redusere antall tegn i den påvirkede linjen i enten kundens leveringsdestinasjonsadresse eller fraktopprinnelsesadressen i seksjonen Innstillinger > Lokalisasjoner i Shopify-administrator.

Gå gjennom følgende transportørspesifikke tegngrenser i adresser:

Tegngrenser for adresselinjer som godtas av ulike transportører
Navn på budfirmaAdresselinjeTegngrense
Canada PostBedriftsnavn44
Telefonnummer25
Adressefelt 144
Adressefelt 244
By40
Provins20
Landkode for Canada6
Landkode for USA10
Postnummer14
DHLAdressefelt 135
Adressefelt 235
By35
Postnummer12
Telefonnummer25
E-postadresse50
EvriAdressefelt 132
Adressefelt 232
By32
Bedriftsnavn32
Mondial RelayKundenavn32
Forhandlerens bedriftsnavn32
UPSNavn35
Bedriftsnavn35
Adressefelt 135
Adressefelt 235
By30
TelefonnummerMellom 10 og 15
USPSNavn47
Bedriftsnavn47
Telefonnummer10
Adressefelt 147
Adressefelt 247
By50
Provins25
Postnummer10

Postnummeret er ikke gyldig for den valgte provinsen. Rett postnummeret eller velg en annen provins.

Hvis du ser feilmeldingen Postnummeret er ikke gyldig for den valgte provinsen. Rett postnummeret eller velg en annen provins, inneholder enten kundens leveringsdestinasjonsadresse i bestillingen eller fraktopprinnelsesadressen i seksjonen Innstillinger > Lokalisasjoner i Shopify-administrator et postnummer som ikke er gyldig for adressens provins.

Denne meldingen er spesifikk for Shopify Shipping-etikettkjøp fra Canada Post. Du kan bruke Canada Posts verktøy for adressebekreftelse for å kontrollere at postnummeret samsvarer med provinsen, og deretter gjøre nødvendige endringer.

Butikken kan midlertidig ikke kjøpe etiketter. Telefonnummeret i leveringsadressen må inneholde ti siffer

Hvis du ser feilmeldingen Butikken er midlertidig utilgjengelig for kjøp av etiketter. Telefonnummeret i leveringsadressen må inneholde ti siffer, må du kontrollere at telefonnummeret er gyldig for området i fraktopprinnelsesadressen i seksjonen Innstillinger > Lokalisasjoner i Shopify-administrator.

Kontofeil

Du kan se en feilmelding knyttet til UPS-kontoen når du kjøper Shopify Shipping-etiketter.

UPS-fraktdetaljene må tilbakestilles fordi du ikke har kjøpt UPS-etiketter gjennom Shopify på flere måneder. Kontakt Shopifys brukerstøtte for å tilbakestille informasjonen og kjøpe etiketter.

Hvis du ser feilmeldingen UPS-fraktdetaljene må tilbakestilles fordi du ikke har kjøpt UPS-etiketter gjennom Shopify på flere måneder. Kontakt Shopifys brukerstøtte for å tilbakestille informasjonen og kjøpe etiketter, må du kontakte Shopifys brukerstøtte for å tilbakestille UPS-kontoen.

Hvis du ikke har kjøpt en UPS-fraktetikett etter å ha registrert en UPS-konto, eller hvis det har gått flere måneder siden du kjøpte en UPS-fraktetikett, kan UPS-kontoen knyttet til Shopify-butikken være deaktivert.

Denne frakttjenesten er ikke tilgjengelig på grunn av en teknisk feil. Velg en annen tjeneste for å fullføre kjøpet

Hvis du ser feilmeldingen Denne frakttjenesten er ikke tilgjengelig på grunn av en teknisk feil. Velg en annen tjeneste for å fullføre kjøpet når du prøver å kjøpe en Shopify Shipping-etikett fra UPS, kan det hende UPS ikke tilbyr den valgte tjenesten mellom opprinnelses- og destinasjonsadressene.

Du kan bruke UPS' tjenestekalkulator for å kontrollere listen over tjenester som er tilgjengelig mellom opprinnelses- og destinasjonsadressene.

Kontakt Shopifys brukerstøtte hvis du finner en tjeneste som samsvarer med alternativet du forsøker å velge i Shopify-administrator.

Andre feil med Shopify Shipping-etiketter

Du kan se en av følgende generelle feilmeldinger når du kjøper Shopify Shipping-etiketter.

Det har oppstått en systemfeil, som undersøkes/Det oppstod et problem ved kjøp av fraktetiketter. Gå gjennom bestillingsdetaljene og prøv på nytt/Det oppstod en feil. Prøv på nytt

Hvis du ser feilmeldingen Det har oppstått en systemfeil, som undersøkes, Det oppstod et problem ved kjøp av fraktetiketter. Gå gjennom bestillingsdetaljene og prøv på nytt eller Det oppstod en feil. Prøv på nytt, kan du prøve følgende trinn for å løse problemet:

• Kontroller fraktdestinasjonsadressen og fraktopprinnelsesadressen.
  • Kontroller om noen av adresselinjene overskrider transportørens tegngrense for den aktuelle adresselinjen.
  • Kontroller leverings- og fraktopprinnelsesadressene, kundens navn og butikkens navn for eventuelle spesialtegn på andre språk enn engelsk, dekorative tegn eller emoijer, og fjern eller skift ut det du finner.
  • Gå til seksjonen Kunder i Shopify-administrator og kontroller at feltene Fornavn og Etternavn inneholder det fulle navnet til kunden du sender bestillingen til.
  • Kontroller at kundens telefonnummer inneholder riktig landkode, og at lengden på nummeret samsvarer med den forventede lengden på telefonnumre i destinasjonslandet.

Meldingene Det har oppstått en systemfeil, som undersøkes/Det oppstod et problem ved kjøp av fraktetiketter. Gå gjennom bestillingsdetaljene og prøv på nytt/Det oppstod en feil. Prøv på nytt kan også vises når du prøver å kjøpe en DHL Express-fraktetikett, men fraktopprinnelseslokalisasjonen er for langt unna en DHL-lokalisasjon. Du kan sjekke tilgjengeligheten for priser fra fraktopprinnelseslokalisasjonen ved å bruke DHLs nettbaserte tilbudskalkulator.

Kontakt Shopifys brukerstøtte hvis du fortsatt trenger hjelp.

Den valgte bestillingen er ikke kvalifisert for fraktetiketter

Hvis du ser feilmeldingen Den valgte bestillingen er ikke kvalifisert for fraktetiketter, betyr det at bestillingen allerede oppfylles, eller at varene i bestillingen ikke trenger frakt. Det forventes ikke at slike bestillinger er kvalifisert for en fraktetikett.