Sådan fungerer Partner Directory

Shopify Partner Directory tilbyder flere måder, hvormed shopejere kan opdage, lære om og samarbejde med Shopify-partnere.

Søgning, browsing og filtrering

Shopejere kan søge efter specifikke partnere eller efter den tjeneste, de har brug for hjælp med.

De kan også browse partnere efter tjeneste og filtrere partnere efter følgende oplysninger, som hentes fra din profil:

• Hvorvidt du accepterer nye kunder
  • Prisinterval
  • Tjenester, der tilbydes
  • Lokation (land eller område)
  • Branche
  • Talte sprog

Shopejere kan derefter sortere resultater ved hjælp af standardalgoritmen for rangering eller efter partnerens gennemsnitlige bedømmelse.

Partner Directory rangerer som standard partnere baseret på tillid, ydeevne, arbejdskvalitet og brugerens lokation. Rangeringsalgoritmen prioriterer krav, der tilskynder til aktiv deltagelse, henvisninger, samarbejde, Shopify-certificeringer, tillid, ydeevne, arbejdskvalitet og positive oplevelser for shopejere. Lokale partnere fremhæves for at gøre det nemmere at få flere kontakter i nærheden.

Sådan kontakter du en partner

I din profil kan shopejere, der er logget ind, kontakte dig via Partner Directory-kundeemneformularen. Ved hjælp af formularen kan shopejeren angive sine kontaktoplysninger og grundlæggende oplysninger om det arbejde, vedkommende har brug for hjælp med, herunder butikken, den relevante tjeneste, vedkommendes budget samt en beskrivelse af problemet eller målet. Denne kundeemneformular sendes til kontaktmailen på din Partner Directory-profil. Du kan kontakte shopejeren direkte ved hjælp af oplysningerne i kundeemneformularen.

Samarbejde med en shopejer

Når en shopejer kontakter dig, kan du bruge dine egne værktøjer og processer til at kommunikere med denne shopejer, definere, hvordan du vil samarbejde med vedkommende, og tage betaling for dit arbejde.

Anmeldelser

Partnere kan anmode om en anmeldelse fra de shopejere, de har samarbejdet med, hvis følgende betingelser er opfyldt:

• Partneren er angivet i Partner Directory og har de rette tilladelser til at anmode om anmeldelser.
  • Shopejeren har accepteret en anmodning om adgang for samarbejdspartnere fra partneren.
  • Partneren og shopejeren har samarbejdet i mere end 1 uge.
  • Shopejeren har ikke allerede indsendt en anmeldelse af partneren.

Hvis der ikke anmodes inden for 90 dage efter samarbejdets startdato, vil der blive sendt en automatisk anmodning om en anmeldelse til shopejeren, hvis kontakten blev indledt via Partner Directory.

For at indsende en anmeldelse skal du vælge den relevante tjeneste og bedømme partnerens arbejdskvalitet og kommunikation. Du kan også valgfrit inkludere en bemærkning. Anmeldelser vises på partnerens profil i Partner Directory inden for 48 timer efter indsendelsen af en kvalificeret shopejer med betalt abonnement.