Veropalvelut Avalara AvaTaxilla

Avalara AvaTax on arvonlisäohjelmisto, joka automatisoi verolaskelmat ja veroilmoitusprosessin. Avalara tarjoaa reaaliaikaisia verokantoja yli 12 000 verotusalueelta, kun taas Shopifyn verolaskelmat perustuvat verorekisteröinteihin tai sijaintiin.

Jos kaupallasi on Shopify Plus -sopimus ja olet aiemmin aktivoinut Avalara AvaTaxin Shopify Plus -sopimukselle, voit veloittaa veroja kaupassa Avalaran palveluilla Shopifyn sisäänrakennetun verokoneen sijaan. Avalara AvaTax toimii myös mobiililaitteilla.

Avalara AvaTaxin avulla voit:

• saada tarkat ja ajantasaiset verosäännöt yli 12 000 eri hallintoalueelta
  • määrittää verosääntöjä yrityksesi tarpeiden mukaan
  • asettaa tuotekohtaisia verosääntöjä
  • tuottaa tarkkoja raportteja yrityksesi veroista

Muista seuraavat seikat Avalara Avataxia käytettäessä:

• Verojesi laskemiseen käytetty palvelu voi vaihdella myyntikanaviesi ja kolmannen osapuolen palveluille tekemiesi asetusten mukaan. Jos haluat selvittää, mitä palvelua tietyn tilauksen verojen laskemiseen on käytetty, avaa kyseinen tilaus Shopify Adminin Tilaukset-sivulta ja tarkista asia tilauksen aikajanalta.
  • Avalara AvaTax -sovellus tukee ALV:n perimistä, mutta se ei tue ALV-vapautuksia. Avalara ei kerää ALV-tunnuksia, joita tarvitaan verovapautuksia koskevaan raportointiin ja palautuksiin.
  • Jos palautat maksun Shopifyssa valitsematta myös tuote- tai palautusmäärää, Avalara AvaTax ei luo palautusasiakirjoja.
  • Maksun osittaisia hyvityksiä ei raportoida Avalara AvaTaxissa. Jos hyvität maksun osittain, raportointia on säädettävä manuaalisesti.
  • Jotkin kolmannen osapuolen palvelut, kuten eBay, raportoivat Avalaralle, kun taas toiset, kuten Amazon tai Facebook, eivät tee niin. Kolmannen osapuolen palvelusta raportointi voi johtaa tilaustietojen kahdentumiseen Avalara AvaTaxissa. Jos sinulla on palvelu, joka raportoi tilaukset Avalara AvaTaxille, voit muuttaa asetuksia niin, että Shopify ei raportoi tilauksia. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Verot ja tullit, avaa Avalara AvaTax -asetukset ja poista valinta kohdasta Lähetä dokumentit AvaTaxille.
  • Avalara toimii vain Shopifyn kassalla, eikä se toimi sellaisten sovellusten kanssa, jotka korvaavat kassan. Tämä koskee myös Facebook and Instagram by Meta ‑sovellusta.

• Tilaukset, jotka on tehty maksuportaalisi testitilassa lasketaan Avalara AvaTaxilla, mutta niitä ei ole vahvistettu Avalaralle eivätkä ne näy siellä.

Lue lisää Avalara AvaTaxista.